perjantai 9. joulukuuta 2011

and every end is just the start to something else

So if we keep seeking out what is right,
moving on after being set back,
searching out what keeps us strong.
Searching out, and always building up the things that we lack.
This path we choose is not the easiest to walk upon
And knowing that I am more eager to continue on
because I know that when I reach the end
I'll be better than before

Okei, pitkästä aikaa minuu on alkanu kiehuttamaa (oikeesti ne on kiehuttanu aina) nää 'tytöt tykkää kun pojat..' jne tän tapaset tekstit joita yleensä justiisa tytöiltä löytyy. Ja kyllä, täst saattaa tulle pikkasen sellanen negatiivinen tekstiosio mut tää on vaan ja ainoastaan mun näkökulmasta, kaikki muut saa olla mitä mieltä vaa tästä. Hyvä esimerkki nyt tulee tollasesta tekstistä tässä:

Tytöt tykkää kun pojat:
- halaavat häntä takaapäin
- tarttuvat hänen käteensä,kun hän kävelee vierelläsi,eikä itse joudu tarttumaan!!
- kietoo kätensä hänen ympärilleen,kun hän seisoo
- ei pakota mihinkään
- kehuu häntä,rehellisesti
- halaa häntä,eikä päästä irti ennen kuin on pakko
- soittaa hänelle iltaisin sanoakseen hyvää yötä
- lohduttaa häntä kun hän itkee eikä vai seiso tumput suorina!
- pyyhkii hänen kyyneleensä
- rakastaa häntä koko sydämellään ja aidosti

Ehkä meen näitä kohta kerrallaan ni tulee selvä teksti ja saan kaiken kiehumisen purattuu itestäni pois ! 

Joten alottakaamme kohdasta ensimmäinen viiva. Joo halaaminen takaapäin on aina tietenki kiva tapa halata ja eihän tässä pojilta sitä vaaditakaan että 'HALAA MINUA TAKAAPÄIN' vaan siis on nyt tykkäämisestä puhe. Itse aattelen tän nyt niin on mulle se on ihan sama et miten minuu halataa, sivulta, edestä, toiselta sivulta ja vielä väärinpäinki saa halata jos mieli halajaa. Eli siis oikeestaan ite en nyt puhu tästä tykkäämisenä koska tykkään oikeesti että minuu edes halataa. Ei se oo niin tarkkaa kuitenkaa mutta kuitenkin !

Siirtykäämme toiseen viivaan. Jaahas, luvassa onkin kätöseen tarttuminen. No tohonkin on varmasti kaikkii eri tilanteita, jotkuu tytöt haluu et niitä pidetää kädestä pojan kavereitten edessä tai ylipäätään kylällä et kaikki näkee ne että ne on varmasti yhessä tai jotain tai voihan se olla toisinki päin ihan hyvin. Mut se että sä jäät oottamaa sitä että se poika ottaa sinuu kädestä ni on jo aika typerää. Ala siinä nyt sitte huutamaa et miksei äijä ottan kädest kiinne vaikka toinen halus. Oma vika, olis ottan ite. Jos siltä tuntuu et on pakko kävellä tyyliin käsi kädessä ni ottakoon ite kätösestä kiinni ! Silleen se selviää kaikista nopeiten jossei sitä jätkän tarttumista siihen kätöseen ala tapahtumaa.

Kolmannen viivan voisin oikeesti luokitella halaamiseksi. Mut en minä kuitenkaan halua että aina ku pysähyn vaikka kävelystä seisomaa ni jo sieltä kädet tulee ja kietoo minut kiinni ! Helphelp. Okei, tämänki vois luokitella kaikkii eri tilanteisiin.

Neljäs viiva on kyllä asiallinen. Mut kyllä mun mielestä pojatki varmaan tykkää siitä ettei tytöt pakota niitä mihinkää.

Viides viiva onkin sitten kehuminen rehellisesti. Tätä miä en oikee silleen ymmärrä. Kyllä tietenki kehutaa joskus jossain tilanteissa ja kyllä se jos itestä tuntuu siltä että nyt joku asia meni nappiin ja toinen kehuu ni eiköhän se oo silloin ihan rehellistä. Ja muutenki. Onpa vaikee tää viiva. NO seuraava.

Kuudes onkin hassu mun mielestä. (Tosin tässä tekstissähän ei oo muita ku mun mielipiteitä) Onko siihen halaamiseen sitte oltava joku pakkomielle ? Pitää halata niin kauan ennenko toinen alkaa huutaa että lopeta nyt helvetti. Eli siis että tajuaa lopettaa ? Liika on aina liikaa. Tämäkin on sellanen riippuu tilanteesta-kohta mut noin yleisesti sanottuna. On se kumma jos ei osata lopettaa ajoissa ! ÄLY HOI 8)

Seittemäs on soittaminen sanoaksee hyvää yötä. Tosi huomaavaista kyllä mut jos sulla on vaikka saldoraja ni mitä turhaa sellaseen typerään puheluun sitä menee tuhlaamaa vaikken kyllä tiedä et tulisko toi halvemmaks soittaa ku laittaa viestiä. Itelleni riittää viesti oikein hyvin mutta joudun taas sanomaan että tämäkin on sellanen et riippuu tilanteesta. Esim. jos puhut sen pojan kans just silleen puhelimessa niitä näitä ja sit ootki just käymäs nukkumaan ni totta kaai siinä voi sanoo joo nii.

Kaheksas onkin sitte tää lohduttaminen. Itelläni riippuu niin paljo tilanteesta koska minuu saa lohduttaa ja milloin ei. Joillaki se voi olla et aina saa lohduttaa mut joo onhan se huomaavaista aina lohduttaa eikä vaa pyörii ympyrää ja näyttää tyhmältä. Tietysti jos itku on tytölle itseaiheutettu niinno.. Never mind.

Yheksäs viiva on kyyneleitten pyyhkiminen. Minä osaan ainaki pyyhkii omat kyyneleeni, onhan se toki huomaavainen teko pojaltaki.

Kymmenes ja ah, viimeinen viiva on aidosti ja koko sydämestä rakastaminen. Asiallinen tämäkin, jokainen tätä varmasti toivoo siltä toiselta osapuolelta. Vai meinataako tässä sitä et pojat ei muka välittäis ! Sehän on yksilöllistä mut jos nyt on yhtään järkeä piässä !

Eli siis toisin sanoen ajan tässä oikeesti takaa sitä että mistä ne pojat tykkää ? Näit 'tytöt tykkää kun pojat..'' tekstei tuntuu löytyvän joka paikasta ja oon nähny pari myös sellasta et 'pojat tykkää kun tytöt..' ja siinä tietenkii oli sellasta tekstiä mitä en nyt tänne laita koska se on typerää ja kertoo poikien mikähän se sana nyt oliskaan, epäkypsyydestä. Onhan niitä sellasiakin, sille mitään voi. Ja ylipäätää miksi tyttöi jotenki yliarvostetaan koko ajan ? Nekö ois muka AINA herkempiä ku pojat, ehei sentää. Pojille laaditaa tarkat "ohjeet" ja tytöille annetaa sit vapaat kädet ? No shit.

Kukaan edes varmaan jaksa lukee tätä, näemmä tästä tuliki vähä pidempi ku luulin. No, kerrankii jotaa muuta ku plaaplaaplaa - tekstei. :-D

LUNTA ! Siis lunta. Ja nyt riittää jo. Oon hirveen ristiriitanen tämänkin asian kanssa ja jos joku ihmettelee että no minkäs muun asian kanssa niin ukkosen. En tykkää mut silti jotenki tykkään. Hyvii puolii on se et haluisin et jouluun ois vähä lunta ja kiitos riittää nyt ja että pääsee leikkii mopoil ja mönkijöil ja sekin että tulis viel jäät ni pääsis jäälle ajeleen ! Huonoo se että jos omistat luonnonkiharat hiukset ja sataa lunta ni seomoro. Ja no, kylmyys on yks mut ei tarvis tulla kuitenkaa sellasii -15 astetta enempää..

Täs ois nyt biisi josta nappasin sanat tän tekstin alkuun ja parit muut biisit !
1 kommentti: