tiistai 20. joulukuuta 2011

something neeew !

Tää on aina yhtä vaikeeta tää tekstin alottaminen. Nojoo. Nyt on siis loma jos jollekkin se on vielä epäselvää. Mul ei oo mitää lomasuunnitelmii mut perjantain pitäs mummille mennä ja sit aattoon aamul pois. Muuten taidan vaa maata sängys ja nukkuu niinku nyt tähäki asti. Okei, on vast tiistai mutjoo.

Oon ihan kauhees flunssas et kuolema tulee ihan just koht. Vetäsin äsken naamaa litran tollast marlin +10 vitamiinimehuu ja voi että ku on hyvää mehuu :-D Tosin saan appelsiinist kaikenmaailman allergiakohtauksii mut ne on tosi pieniä ettei niit edes huomaa 8)


Oujees, joskus kauan sit hehkutin sit et lähetää ikeaa shoppaileen ja nyt sit siel on käyty mut en miä mut kuitenkii :-DD Seinii tosin ei oo maalattu eikä tapetoitu et se pitää viel kestää.. Mutjoo tää näyttää niiin kivalta vaikka tääl on jotkuu tavarat ihan sikinsokin viel mut kyl tää täst ! Nyt kuvei :-) Ja koittakaa kestää laadut, mun huonees on suht hyvä valaistus mut kamera on syvältä !

Eipä mulla muuta asiaa oo mut mun elämäs on tapahtunu hirveen iso kiva juttu mut ehkä siitä joskus myöhemmin :-) Nyt jatkan tät typerää sairasteluu ja koht pitäs alkaa koristelee joulukuusta ja sit kattomaa kuinka se myös kaatuu yhtä nopeesti ku se on pistetty pystyyn.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti