sunnuntai 4. joulukuuta 2011

mulla taitaa olla suhun pieni pakkomielle

Oujees ! Tiiättekö sellasen kutkuttavan tunteen mahas ? 8) Hihi ihan kiva tunne tuo :-) Ollu jo pari päivää ja muutenki koko viikon oon ollu pelkkää hymyy ! Ja ihan hyvä vaa ja toivottavast jatkuu seuraavillekki viikoille :-)

Perjantain tuli vähä vieteltyy pikkujoului hyvässä seurassa lauleskellen ja vietelles aikaa :-) Nauruu ei ainakaa puuttun, ei sitte yhtää ja laulettuuki tuli niin paljo et aamul meinan lähtä ääntä. Mutta oli kyllä niiin kivaa että ! 8) Sitte kotimatka KÄVELLEN ramonan oli ehkä jännittävin ikinä. "TAAS NÄRÄSTÄÄ" "Ihanku joku seurais.. oho se oliki se kulkunen" Joo eli meikä kärsi ihan kauheest närästykses yöllä. Tosiaan, oltiin puol kolmen aikaan himassa ja kateltii viel jotai iha typerää leffaa joka oli tehty kyllä niin huonosti ku olla ja voi ! Sitte meit alkoki väsyttää niin paljo et simahettii molemmat aika nopeesti 8)

Ja eilen otin rennost himas, nukuin vähä et sai ladattuu akkui taas kouluviikkoo varte ja tänää käytii maretariumis joka oli kyllä ihan paska paikka että huhhuh ja sitten vähä käytii rossos syömässä ja nyt massu on kyllä niin täynnä ettei tarvi vähää aikaa syödä.

Oon joko ihan pimee tai jotai muuta mut miä haluun kouluu. Eilen illal oli ihan karseen tylsää ja olisin halunnu kouluu.. Ja onneks huomenna pääsee ! Vaihtuu jaksoki eikä oo ollenkaa liikkaa :-) Oon iloonen.

Nään tosi kauheit unii. Ja ne on unii vaikka itelleni sen uskottelemiseenki meni vähä aikaa. Ne tuntuu niin todellisilt. EIKÄ nyt päätin et ku tästäki on tulos tollanen plaaplaaplaa-teksti ni lopetan tähä mut nyt viel biisit tähä loppuu !En kyllästy tohon biisii ikinä ^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti