tiistai 20. syyskuuta 2011

sometimes I get a good feeling, yeah I get a feeling that I never never never never had before

Olipa rankka viikonloppu ! Tai no, rankka ja rankka. Joensuuhu perjantai aamust ja sunnuntai yöllä pois. Oli erittäin kivaa nukkuu mursupoikaystäväni kans chevy vanin takapenkil. Ja oli erittäin kiva herätä simpeleen teboilin kohal siihen et tikult soi sorateiden sankarit ja se on sit soinu päässä tähä päivää saakka. Äijät ajo ihan hyvin lauantain, niinkin hyvin et pääsivätten sunnuntaille ja sitte sunnuntain autot ei oikee toimin joten lopullinen sijotus oli 9. ! Kuitenki kaikenkaikkiaa joukkueit oli 28 alunperin mut sunnuntain 14. Hehe.


Huomatkaa meikän puolselkää ja juhku !1 Ja murun auto<3


Ei ollu ihme ettei vehkeet tahton toimii ! Kytkinkoppa halki ! Ei löytyn kakkonen eikä lopuks mitkää muutkaa vaihteet. 

Joo, meikä on alottan ton lenkil käymisen ja käynki siel suht illemmal vasta koska en haluu mennä tonne et kaikki näkee ja sit ne miettii et "no nyt se läski on lähten lenkkeilee ja kyl se tekeeki sille ihan hyvää." Njoo, näihä se on. Mietin kans et nytteku oon aatellu laihuttaa ni kaikki mun kivat vaatteet jää mulle jotenki isoiks ja vähä harmittaa mut eihä sitä tiedä jos en jaksakkaa laihuttaa mut kuitenki tarkotus nyt ois edes vähän ! Tosiaan tulin äsken lenkilt ja ku puhelimest alko soimaa tää ni aloin vaa nauramaa yksikseni ja hymyilin koko loppumatkan kotii ja nyt on tosi hyvä fiilis muutenki !

Olin myös tänää ekaa kertaa tiistain koulus :-DD Oon ollu muuten aina maanantain hitsauksen jälest kauhees migreenis. Oli ihan jees kyllä ja aamul oli sellanen fiilis ettei mikää kiinnosta, varsinkaa tuo koulu mut kyl sinne tekee taas mieli mennä :-) Kyl tää täst ! Nyt menen niskahierottavaks jumisuuden takii 8) Illanjatkoja c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti