sunnuntai 25. syyskuuta 2011

eilen sellast, mitähän tänää

Eilen oli kyllä joo jännittävä päivä. Sain ambulanssikyydin kuusaalle sairaalaa ku pää ei kääntyn mihinkää suuntaa. Sielläpä ne kuvautti niskat mut eipä niissä mitää ollu. Joten nyt vaa pidän silti niskatukee huomisee asti ja voin kertoo et tää on ärsyttävä ku tää painaa solisluihi. Kaulaki näyttää tosi pitkält ku on tää palikka tos välis. Ambulanssikyyti oli tosi epätasanen ja meinas tulla paniikki ku ottivatten verensokerin tost sormenpäästä. Ärsytti kans ku piti kertoo ehkäpä viidelle eri henkilölle et mitä on oikee tapahtun ja kaikenlisäks ne ensihoitajat ei meinan uskoo et oon ite aiheuttan ton niskakivun ja tietenki vahingos, ajatuksissaa. En miä tahallaa itelleni mitää tekis. Ambulanssis oli helvetin kylmä, jalkoi paleli ja mul oli kuumettaki. Toinen ensihoitajist kokeili et onks mul tuntoo kaikis paikois ja sellasta. Jännää. Poikaystävähän se vasta riemastu ku kerroin et oon menos ambulanssil sairaalaa. Raukka oli paniikis mokoma 8)

Eilen turistiin ramonan kans taas monet minuutit ihan kaikesta. :-D Enimmäkseen meit nauratti mun vammasuus, tän niskatuen kans kaikki tekeminen on niin vaivallisen näköst mut kyl tää täst ! Niin ja tosin mun niskassa on joku lihasvamma, ei oikee muuta diagnoosii lääkäri sanon. Särkylääkettä ja voltareenii ni kyllä lähteepi.


viime viikonloppu, kimmelin hotellihuone !
Vieläkin tosiaan pään kääntäminen vasemmalle sattuu, oikeelle ei mutku pään palauttaa tähä normaali kohtaa ni sitte sattuu ja etee- ja taaksepäi taivuttamisest ei puhettakaa, sattuu aikamoisesti. Saas nähä myös et milloin tolla mopolla uskaltaa ajaa kans. Huomisest koulupäivästäkää ei tiedä. Nyt taidan mennä tekee pullakakkuu, nomnom ja vähä siivoilee ja oottelee et mieheke tulee :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti