lauantai 2. heinäkuuta 2011

nothing else matters

Näin aluksi voin taas kertoa kuinka paljon vihaan aurinkoa ja tätä hellettä ! Menee hermo ihan totaalisesti ku on koko ajan kuuma ja ahistava olo ku mul ei oo edes niitä uikkareita, mut siihenki on ihan hyvä syy, ettei kenenkää tarvi tulla vinkuu et "no mee ostamaa" hehe ku ei voi vaa sellasee kauppaa mennä mikä ekaan tulee etee :--) tai no, ne kaupat on jo käyty ! No kuitenkin, nukuin viime yön aikaan viides eri paikas, juuri ton kuumuuden takii. Ensin omast sängyst lähin sohvalle, sit sielt tulin mun oman huoneen lattialle, sit menin äitin sänkyyn ja sit lopuks baden baden - tuolii partsille ja sit sielt viel omaa sänkyy.. Mutta onneks nää helteet helpottaa taas ah oon niin ilonen ! Saan myös migreenii koko auringosta. Ja pisamia.. Joo ja onneks en oo vannonu mitää sellast tyylii talvel etten valita helteist koska valitan helteist sekä pakkasist ! Hehez, enkai mä vaativa oo ?

Kävin tossa yks päivä kattoos mun vauvoja ku ne on lomailemas ni täs parit kuvat !



en syötä tot pussii kuitenkaa koukulle.. :_DD




Huomen sitte heppailee kunnol toiselle tallille ! 8) Onneks ei oo luvattu nii lämmintäkää vaikka on kuitenki lämmin x) Saa nähä mahtuuks mun ratsastushousut enää mulle :-D

Nyt kuitenki, kiitos auringon ja kaikkien muiden stressaavien asioiden takii mul on kauhee päänsärky eikä se mee ohi millää ni meen lepäilee. Suihkuuki vois mennä.. No anyway, hyvät illan jatkot !

Ja nyt mä toivon, et edes yksi (1) lukija IHA KUKA VAA sanoo jotain postausideoit ! Heti.

2 kommenttia: