tiistai 28. kesäkuuta 2011

baby we can do it all night ! tsäbädäbä

Tänään on ollu kyllä sellanen päivä et huhhuh ! Siis aivan mielttömän kiva, kivojen ihmisten kanssa 8) On rufi saanu kyl kärsii kaikkee ku käytii vähä ajelemas Ärryzipurrizin kans mitä ihmeellisimpii teitä ! Käytii myös ajelees Juulispuuliksen skootterin pitkin kylii ja me mopopojat meinattii kuolla kyllä nauruun mokoman vekottimen takia. Näitten lähipäivien aikaan on muutenki käyny kaikkee jännää ja vähemmän jännää.. Sain uuden suoristusraudan ja siihen päälle shampoon ja hoitoaineen mun parturikummilta, mut toi suoristusraudan väritys ei oo niin mun makuun.. Mut toi on tosi tehokas ja tosi kiva käyttää !


Sitte meillä oli mamman hautajaiset ja se oli kyllä rankka päivä ku piti mennä viel juuson synttäreitäki viettämää sen jälkeen ja olin sitte juusol koko juhannuksen ja muuta en voi sanoo juhannuksest ku et huhhuh ! Oli kyl kivaa ja toivottavast sellasii tulis useemminki q: Nyt viel parit kuvat tähä hätää ja sit kattelee telkkarii viel ja sit miehekkeen vieree nukkuilee ! See ya 8)rakas<3

Täst kuvast voin kertoo et oli aika kipeet olkapiät ja ne palo hmm, viimisel viikol koulussa ja käyttäkää aurinkorasvaa. 8)

3 kommenttia: