maanantai 2. elokuuta 2010

voi varpaat

Aloinkin juuri tässä miettimään, että mitä oikein inhoan. No, otsikosta päätellen, ensimmäinen inhokkini liittyy varpaisiin. Vihaan sellasia kenkiä, missä kengänkärki on avoin eli siis varpaat pursuavat sieltä ulos. Miksi minusta tuntuu, että isosiskollani on tähän samaan aiheeseen liittyvä joku kirjotus ? Kuitenkin, inhoan myös spartasandaaleja ! Jokaisella vastaantulevalla on sellaiset. Jee jee. En kestä. Ja samoin noita 'kengänkärki avoin' - kenkiä on jokaisella, eikä kenkäkaupoissakaan ole mitää muuta. Huaah. Mutta en minä omia varpaitani vihaa. Periaatteessa kyllä, koska en ole ollut kesällä kun muutaman kerran ilman sukkia. Muuten minulla on aina sukat jalassa.

Ja sitten onkin vuorossa toinen inhokki. En edes tiedä kuinka paljon näitä inhokkeja on, mutta eipä sillä nyt niin väliä.. Eli siis, skootterit. Yleensä kaikki ovat sitä mieltä, että tytöille skootteri ja pojille mopo. EI ! Ainakaan minun kohdallani. Vihaan skoottereita. Vihaan sitä ääntä, kun se kiihdyttää, eikä kuulu yhtään vaihteiden vaihtoa. Kuulostaa siltä, että se räjähtää kohta. Sitä paitsi, ne antavat hiukan tuntumaa siihen, kun aletaan opettelemaan ajamaan autolla. Autossa kytkin-kaasu-yhdistelmä tehään vain jaloilla ja mopossa käsillä. Niin ja autossa vaihteet vaihdetaan kädellä, mopossa jalalla. Easy, ainakin minulle, koska itse olen oppinut heti ajamaan manuaalisella mopolla. Ovathan jotkut kuitenkin ihan kivan näköisiä, mutta eieieieiei. Ei pahalla boys and girls.

Ja jatketaan. Seuraavana on vähän musiikkia. Ensin olin ihan jeejee kun radiosta tuli ekoja kertoja Kymppilinja ft. Mariska - Minä. Nyt todellakin vihaan sitä. Se on ihan liikaa soinut The Voicella ja nyt se ärsyttää. Päätinkin sitten vaihtaa Nrj:hin ja sieltä tulee reilusti parempaa musiikkia kuin Voicelta. Jotenkin koko haukihomma saa minut niin ärsyyntyneeksi että ! 

No se siitä. Sitten inhoan niitä ihmisiä, jotka hommaavat järjestelmäkameran, eivätkä osaa ottaa yhtään kuvia sillä. "Hei täällä on todella valosaa, mutta otan silti salamalla kuvia" Hommatkaa edes semmonen könttisalama jos haluutte ottaa salamalla, se kameran oma salama on ihan hanurista. Ja sitten ne kun kaikki ottavat kuvia itsestään, nehän ovat ihan samanlaisia kun minä ottaisin omalla pokkarikamerallani käsi täristen kuvan jostakin. HALOO voisitteko edes vähän katsoa minkälaisia kuvia otatte ja minkälaisia kuvia sitten julkasette netissä tai jossain muualla. Eihän se toki ole minun asiani, mutta ihmetyttää vaan, että eikö toisilla ole yhtään järkeä päässä ? Ja totta kai, voihan siinä oppia vielä kuvaamaan, mutta hemmetti jos on ollut ikuisuuden se kamera, eikä vieläkään osaa ottaa sillä kuvia. Huuh

Nyt taisi käydä niin, etten enää keksi inhokkeja. Hmm. Luulin, että Muhniemi on pienen pieni eimikään - paikka, mutta joudunkin perumaan sanani. Emme meinanneet kaverini kanssa löytää edes yhtä taloa ! Vaikka olin sen sijainnista niin sataprosenttisesti varma. Mutta ei. Onko Anjala isompi kun Muhniemi ? Jos ei ole, niin miten olen pystynyt eksymään saman kaverini kanssa sielläkin ! No okei, oli talvi ja kello oli jotain kaksitoista yöllä ja oli pimeää. Soitettuani nykyiselle poikaystävälleni löysimme perille. Naurattaa näin jälkeenpäin ja aika pahasti.

Rakastan kauhuleffoja ja sellasia missä veri lentää, vaikken itse pysty katsomaan, jos sormestani tulee vaikka verta. Olen meinannut muutaman kerran pyörtyä jäätyäni katsomaan veren "pulppuamista" sormestani. Jännittävää. Mutta kauhuleffat aah. Niissä on sitä jotain mistä mä pidän. Saw 1-4 elokuvat olen varmaan katsonut miljoonaan kertaan, enkä todellakaan tule kyllästymään niihin. Tykkään myös Hannibal - leffoista. Miksi edes kerroin, että mistä leffoista tykkään.....

6 kommenttia:

 1. No huhhu ! neiti on sitte tosi pinnallinen, ihan totta.

  " inhoan niitä ihmisiä, jotka hommaavat järjestelmäkameran, eivätkä osaa ottaa yhtään kuvia sillä. "Hei täällä on todella valosaa, mutta otan silti salamalla kuvia" Hommatkaa edes semmonen könttisalama jos haluutte ottaa salamalla, se kameran oma salama on ihan hanurista. Ja sitten ne kun kaikki ottavat kuvia itsestään, nehän ovat ihan samanlaisia kun minä ottaisin omalla pokkarikamerallani käsi täristen kuvan jostakin. HALOO voisitteko edes vähän katsoa minkälaisia kuvia otatte ja minkälaisia kuvia sitten julkasette netissä tai jossain muualla"

  Tän tekstin perusteella oletan et sä oot joku järjestelmäkamerainsinööri ku tollain rupeet dissaamaan, ensinnäkin. ANNA NIIDEN KUVATA! Musta tuntuu että säkään et heti ekaa kertaa ja uutta kameraa osaa niin hyvin käyttää, esim valoja ym. ellet oo syntynyt taituriks -.- epäilen. Pitääkö järkkäril otettu kuva olla ihan täydellinen, se ei sais yhtään näyttää digikuvalta, voi luoja. MITEN SUA EES LIIKUTTAA TOMMONEN? Vois luulla et sul on todellakin enemmän inhottavaa ku joku tommonen asia. Sun kuvasko on täydellisiä, ei ne ei oo, ne on normihyviä, ei täydellisiä. Eikä ainakaa näytä järkkärikuvilta, jos nyt semmosta ees omistat.
  Ja kaikki saa kyl laittaa nettiin semmosia kuvia ku ikinä haluu ! Sun on turha yhtään puuttua siihen. "eikö toisilla ole yhtään järkeä päässä ?" < tää lause koskisi ihan sua. Mietippä vaan.

  terveisin, oikein mukava anonyymi ;)

  ainii, hajoon huolel jos et julkase tätä kommenttii, ootpas nolo:D

  VastaaPoista
 2. voisitko ystävällisesti lukea sen kohan uudelleen missä sanotaan että "Eihän se toki ole minun asiani.. jne" ja "Ja totta kai, voihan siinä oppia vielä kuvaamaan, mutta hemmetti jos on ollut ikuisuuden se kamera, eikä vieläkään osaa ottaa sillä kuvia." ja tule sitten kertomaan huoliasi minulle :--)

  VastaaPoista
 3. kyllä ystävällisesti luin ne, mutta jos se ei ees olis sulle kamalan iso asia, et sä siitä blogiin kirjottais. ei vtu:D

  VastaaPoista
 4. ei se oo mulle hirveen iso asia vaikka ehkä ison asian siit teinki :--D voit mennä pois mun blogista. kyl näit saman tyylisii tekstei löytyy muiltaki (8

  VastaaPoista
 5. XD EI PERSE hajosin totaallisest 'Onko Anjala isompi kun Muhniemi ?'

  PS. OTA TOI VARMISTUS SANAPASKA POIS !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mistä miä sen muka pois saan :-D sinunhaa se pois pitäs saada

   Poista