perjantai 30. heinäkuuta 2010

idiots

Oikein naurattaa lukea noitten toisten "blogeja" ! Miksi tehä tänne blogi itselleen ja sitte kirjottaa tänne samal taval kuin irc-gallerian blogii ja viel ihan samoja asioita ! Mitäää ihmettä oikeesti. No itse haluun kirjottaa tänne ihan eri juttuja ku johonki gallerian blogiin. Siitäkin syystä, että en viitsisi aina vinkuu gallerian blogiin (:--D), vaikken kyllä yleensä vingu sinne, koska jotkut ihmiset, jotka luulevat itseään koviksikin jätkiksi niin tulevat kommentoimaan sinne jotain idarimaista. Ei siinä mitään.

On se kumma kun ihmiset jotka tietävät etten käy riparia ollenkaan, kyselevät, että milloin rippijuhlani ovat. Joko kyseessä on vitsi mutta kun jokainen kysyy. Ja sitten vielä väittävät että isosiskoni on ns. aivopessyt minut etten kävisi ollenkaan. Mutta ei, päätin sen ihan itse. Ja siihen ei edes meinata uskoa. Mitä helvettiä oikeesti. Luullaanko minua niin tyhmäksi, etten itse tajuaisi, että tulisin siellä aivopestyksi ? Totta kai kaikilla on omat mielipiteet tästäkin asiasta. Miä nään sen näin ja onneksi pari muutakin.

On kivaa ku on helle. Mutta ei koko kuukautta samaa hellettä ! Ei, en valita. Onhan se kivaa ku on lämmin, mutta kun ei edes vaatteissa halua pysyä. Onneksi käyn nukkumaan niin myöhään, että silloin on jo aika viileä. Kaikista kauheinta on se, kun viime yönä oli kauhea ukkonen ! Juuri silloin kun olin käymässä nukkumaan ni alkaa kauhea räjähtely ja vilkkuminen. Olihan se toisaalta tosi kivan näköstä katella, mutta ei kuunnella sitä jyrinää. Tästä tulikin mieleeni, että yksi yö olin kaverini kanssa meijän iskällä. En edes enää muista miten se meni, mutta kohta olimme terassilla istumassa katsomassa salamoita ! Se oli jotain niin hienoa, ilman jyrinää vielä parempi ! Ihan selviä salamoita siellä täällä, yeah.

Huomasin juurikin tässä, että hypin aiheesta toiseen. Ensimmäinen kirjotus ja näinkin paljon asiaa. Ehkä myös tämänkin takia aloin kirjoittaa tätä blogia, ilmaistaakseni itseäni, en siksi, että kertoisin mitä olen tehnyt tänään ja mitä aion tehdä samalla viikolla. Osaan muuten kirjoittaa. Tiedän missä pilkkujen pitää olla. Olen huomannu sen itsekkin.

Olen seurustellut poikaystäväni kanssa vähän yli kaksi kuukautta ja kuinka se aika meneekin. Kohta loppuu jo loma vaikka se olisi voinut jatkua vielä pitkään. Varsinkin jos on tälläsiä helteitä. KUKA TYHMÄ ISTUU KUUMASSA JA AHDISTAVASSA LUOKKAHUONEESSA. Koulut olisivat mielestäni voineet alkaa vasta elokuun lopussa. Aivan niin poikaystävääni palaten; hän harrastaa jääkiekkoa, joten harjoituksia on kaksi kertaa päivässä. Joskus vain on yhdet harkat päivässä. Hänellä ei ole oikein aikaa ollenkaan ns. minulle. Ja kaikenkukkuraksi, kun koulut alkaa, silloin hänellä ei ole ollenkaan aikaa. Ehkä yksi tai kaksi vapaapäivää viikossa, that's it. Onneksi sentään koulussa näemme ja olemme kahessa samassa valinnaisaineessa sekä -ryhmässä. Tarkottaakohan toi edes samaa, no ihan miten vain. 

Olen muuten niin kyllästynyt yhteen ihmiseen. Oikeastaan joskus vain hetkellisesti. Aina sen mukaan pitäs tehä kaikkea, se saa tehä kaikkea, esim. matkia muita, mutta sitä ei saa _mitenkään_ matkia tai se vetää tiltit ja valittaa toiselle siitä kyseisestä matkijahenkilöstä. Ja aina, minäminäminäminä. Yhden kokemuksen voin jakaa tässä. Kerroin murheistani hänelle ja yhtäkkiä puhelimesta kuuluu että: Voi vittu meijän tulostin ei toimi ja meijän opettaja tappaa minut jos en saa sitä ulos koneelta jne. En edes jaksa muistella sitä enää. Toivottavasti hän ei tajua itseään tästä tai hän vetää tiltit tästäkin. No mutta faktoja vain. Enkä ole ainoa joka on menettäny hermonsa häneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti