perjantai 6. elokuuta 2010

tadaa

Oli aivan mieletöntä lukea yhden henkilön blogia, vaikken pidä kyseisestä henkilöstä, mutta pidän hänen blogistaan. En olisi kylläkään uskonut ikinä sanovani noin. Mutta siis, hän on aivan samaa mieltä kanssani siitä kun kaikki valittaa siitä kun ensin heillä oli blogi ja sitten yhtäkkiä kaikilla oli. NO MITÄS SITTE. Lopettakaa te se blogien kirjottaminen jos ei oikein innosta enää. Ei minua haitta. :---) Ei tarvisi kuunnella, tai no lukea teidän rageemista.

Olen tehnyt kasilla teknisessä 18 millisen venytyskorun, mutta en voikkaan käyttää sitä. Oma vikani, kun en tajunnut, että se ns. "vako" mihin korvan kuuluisi tulla, on liian ohut paksukorvalleni. Yhyy. Se oli korvassani tänään, mutta otin sen heti pois, koska korva meni ihan vitivalkoseks. Huhhuh. Ja kysyinpä isosiskoltani lainaan 18 millistä korua, mutta hän tarvitsee sitä itse kohta. Hemmetti. Mietin, että pitäisikö minun ostaa joltain näiltä muilta korvanvenyttäjiltä, kun ne tuola gallerian korvanvenyttäjät - yhteisössä ovat ainakin sanoneet, että joillain ois myynnis koruja läjäpäin. Hmm.

Jaaaaaaaahas. Menee kyllä vähän aikaa tottua näihin hiuksiin. Melkein siili toiselta puolelta. Ja muutenkin aika lyhyet. Mutta tää tähti !!11 Aew (:--D) Tää on kyl tosi jees. Ite suunnittelin ja piirsin ja sitte tein siit sapluunan. Ja kampaaja hoiti loput. Ensin meinasin kuolla itkuun, kun ajattelin, etten kehtaa mennä enää minneen ! Onneksi nää kerkee vähä kasvaa enneku koulut alkaa.

AAAAAAAAAa olen aina halunnut Aprilia Sx:än (?), mutta nyt _ehkä_  joudun tyytymään Derbiin. Nyyh. Mutta parempi sekin kun ei mitään. Olen kuitenki ollut yli puoli vuotta ilman mopoa, että tässä alkaa vähän jo ketuttaa. No, ehkä sitten kun se Derbi on ylikallis, niin ehkä voi sitte harkita vaikka sitä säxää. Tai sitten jo s-moto piikkii ! Ah.

Kävin tänään leikkauttamassa hiukseni. Tiedän niiden aiheuttavan vähän keskustelua. Mutta se ei minua haittaa. Kiva kokeilla jotai uuttaki. Naurattaa vaan nää tyypit, jotka menevät leikkaamaan hiuksiaan lyhyemmiksi ja sitten hommaavat pidennyksiä. Ja vielä lisää pidennyksiä. Tekohiusta tekohiuksien perään. Ellei sitten hommaa aitoja pidennyksiä. Kauheeta ajatellakkin. Jonku päässä olleet hiukset. Hehee.

Tykkään tästä biisistä ihan mielettömästi Turmion Kätilöt - Million dollar business. Se on soinut nonstoppina Pioneerifestivaaleista asti ! Ai että. Ai niin, tähän liittyenkin yksi juttu. Tiedän, ettei Turmion Kätilöt ole oikein kaikkien mieleen, mutta ei siitä nyt tarvitse tulla aikomaan päätä minulle. En minäkään vingu sinulle sinun musiikkimaustasi. Tosin kaikil on omat mielipiteet, mutta joku raja johonkin !

Ps. Leivoin pipareita tänään.

nom :--)

2 kommenttia: