maanantai 19. marraskuuta 2012

ollaan parempia yhdessä ku erikseen, niinku Sami Saari sano: 'se on helvetin jees'

Heissulivei ! Päätinpä tulla nyt kertoon mun elämässä tapahtuvasta muutoksesta. :-)

Eli siis oon alottanu sellasen hauskan kuntokuurin. Oon säännöllistäny mun syömisiä ja vähän katton että mitä syön. Oon alkanu liikkumaa eli siis käymää lenkillä ja oon alkanu tekemää lihastreenii. Pidän kans ruokapäiväkirjaa ja sellasta treenipäiväkirjaa et kirjaan kaikki tehdyt treenit ja liikkumiset ylös. Ei oo ainakaa viel ollu mitenkään haastavaa, koska pystyn kyllä tottumaa kaikkee tosi nopeesti. Mun ei oo tarkotus tällä kuntokuurilla kuitenkaa laihtua ihan sellaseks heiveröks eikä se kylläkää onnistuis ikinä. :-D Mulla on tässä tavotteena saada vähän lihasta ja kiinteytystä vähän joka paikkaan ! Mut ei saa nyt käsittää väärin, en oo mitään lihaskimppua itestäni treenaamassa vaikka joskus sellaisesta lihasmäärästä haaveilenkin. Ja vaikka kuulinkin eilen, että oon ihanan muodokas ja kyllä hyväksynkin itteni tälläsenä ku olen, mut kyl nyt kuitenki haluan jotaki itelleni tehdä. Jajajajaja.. Enpä kyllä yhtään ihmettele jos joku tulee kommentoimaa et VIHDOIN JA VIIMEIN. :-DD Joskus ennenki on ollu tällasia kohtauksia et "joo nyt alan käymää lenkillä jnejne" mitkä ei oo pitäny mutjoo. Oon kyllä päättäny et tää kestää, tuntuu meinaa sellanen ote tuol niskassa ! Sehän on vaan asenteesta kiinni, eikö vain ? ;)

Tänään palattu taas arkeen suhteellisen onnistuneesti, kiitos kymmenen aamun ! Koulus oli taas kerran tosi jees, vaikkakin on maanantai ja sitä suuresti ihmettelen. :-D Tosiaan, joulukuun alussa meikällä alkais työssäoppiminen ja kamalasti oikeesti jo jännittää. Olen siis meinan mennä tohon paikkalliseen tehtaaseen töihin..

Nojoo, huomen ois luvassa ratsastusta pitkästä aikaa ja aiai kui odottelen sitä♥ ! Tosiaan, viime kerta meni vähän läskiksi ku tunti peruuntu jonku hepan sairastumisen takia.. 8( Mut huomenna yritetään uudelleen ! Nyt vielä parit kuvat tähän loppuun ja kohta suuntaan Merin kans kylälle pyörii ympyrää ! :-)söpöliini !
Kuolen nauruun koska viiminen kuvaa.. :-DDDDD Minun pöllöpää♥

7 kommenttia:

 1. TIIÄKKÖ ESSI !! mäkii oon aatellu ihan samaa, pient kuntoiluu ja miettii mitä syö =DD eikä just mitää järkyttävii tavotteit et pitäis olla joku kukka keppi, koska muutenhan jäätyis talvi pakkasil =( XDD ja mullakii ollu tollasii et nyt alotan mut eeii oo pitäny, mut nyt on sellain fiilis et haluuu oikeesti tehä jtn : DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis ei missään nimessä mitään kamalia tavoitteit koska sillon se kaikki lopahtaa aivan heti ku tuntuu ettei siitä mitään tuu :-DD iha rennost ja vähä kerrassaa ;)

   Poista
 2. ahahah kissa :D pelasti mun illan :)

  VastaaPoista