tiistai 13. marraskuuta 2012

ysärineidin neuvo älä tee horosta vaimoo

Hohhoih ! Otsikko ei liity mitenkään mihinkään, kuulosti vaan ovelalta..

Tänää mun ja Merin piti mennä tänään heppailemaan mut se siirtykin sitte viikolla eteepäi 8( Onneks pääsee ohjatulle tunnille pitkästä aikaa ! Ja ylipäätää ratsastamaa. Odottelen kyllä erittäin innolla. Odottelen myös innolla torstaita, mennään luokan kans ajamaa karttinkia Kuusankoskelle ! Oon aina halunnu päästä sellasil ajamaa ja nyt pääsen ! Jippii.

Nojoo. Viime viikolla mietin mun hiuksia. Punasen värin pitäminen oli niiin rasittavaa että luovuin punasesta. Tarkotus tosin oli, että osa hiuksista jää punaseks. Ei jääny ei. Ja sain myös megaidean taas ja tässä tulos !

HAA kuinka ilonen meikä
Elikkä siis päätin leikata etuhiukset, että sais edes jotain mallii noihin hiuksiin. Ja musta väri siksi, että sain pidennykset (oon käyttäny niitä punasienkin kanssa, näytti vaan vähän hölmöltä) käyttöön, koska nää hiukset sattuu justiisa olemaan sellasessa kasvatusvaiheessa että nää on aivan järkyttävät. Ja myös siksi, et oon niin ärsyyntyny et hiukset pitäs laittaa joka aamu jotenkin. Ehkäpä näiden pidennyksien avul saisin sitte kasvatettua näitä ilman mitää kiukutteluja. :-D Ja joo, näköjään noi etuhiukset pyöristää mun naamaa aikalailla, arvelin kyllä et näin tulee käymään. Ja ei, toi otsis ei oo oikeesti noin kamala miltä se näyttää.. Ovatten vähän kiharalla mokomat !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti