maanantai 16. heinäkuuta 2012

you can't give up on me, we've come this far

Heipsan vuan. Oon vähän myöhässä kaiken kanssa mut toivotaa ettei se häiritse :-D Tää kirjotus ei suju joten kuveja paljon nyt luvassa !

Parit kuvat juhannuksena mökiltä:näkymä meidän mökin terdeltä !
Oli siis hupaisa juhannus merin kanssa, syötii hyvin, nukuttii hyvin, uitii (hyvin vähän) ja sen sellast rentoo :-) Itsehän olin vielä silloin antibioottikuurilla keuhkoputkentulehuksen takia kun sellasen sairastin moneen moneen vuoteen taas. 

Sitten vähän vieteltiin iskän synttäreitä iskällä kuun vaihteessa ja leipasin yllätysyllätys taas mansikkakakun !


Ja leivoin sitte taas vähä muutakin..

olevinaan raparperipiirakka mut raparperit vähä uppos

Sitte meidän pikkuset kissavauvat täytti vuoden ja anneli väsäs oikeen kakut niille !


pallosulo

simppa

vihanenmiumau
Nyt sitten päästäänki näihin päiviin. Eli eilen käytiin merin kans kattomas Viiviä ja Koukkua laitsalla ja vietiin niille vähän porkkanoita mukana :-)


Näiden vanhukisen ja Jekun lisäks tulee uusi tulokas tallille ! Neljä tai viis vuotias suokkitamma :-) Innolla odottelen ! Mut on nää kaks kyllä niin hellyttäviä, sydän sulaa.

Ja sitte nää muut päivät tässä oon huidellu merin kans kylällä, annelikin pääs mukaan yks ilta ja äiti tykkäs :-D Poliisitilanteit on tullu liikaa ja on meinan tulla itku ja pissa housuun. Kamalaa. Niin ja onhan tuon miehekkeen kanssaki tultu oleen jonkun verran :-)

Nyt muuten kun justiisa tuli mieleen että, onhan se helppo esittää helvetin hyvää ystävää :-D Sitte yhtäkkiä vaan aletaan oleen ottamatta yhteyttä ja sen sellasta. Paljoa kyllä enää kiinnosta mut tulipahan mieleen !

Aivan, ja tossa just toissapäivänä laitoin tilauksen Crazy Factorille :-) Varmaan kun korut tulee ni postailen sitten niistä jotakin. Kamalan kivoja koruja tulee kyllä ! Vähän isompiakin ;)

Nyt vielä biiisi ja sitte loppuu tämä höpötys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti