maanantai 23. heinäkuuta 2012

koru- ja hiuspostaus !

Noniin, eli korut saapuivatten jo perjantaina, en oo vaan kerenny postaileen niistä joten nytpä sitte otin itteäni niskasti kiinni ja tulin kirjottelemaan :-) Eli siis ei kait tässä muuta..
Elikkä siis päätin ottaa kokeeksi kahdet silikoniset tunnelit. En tiiä mitä mun korvat tykkää tästä materiaalista, mut toivotaa ettei tuu mitään takapakkia niinku pikkusiskolla ! Mut superii et noi mitkä mulla on tällä hetkellä korvissa ni hohtaa pimeässä ! Haha. Tosiaan laitoin vaa vaan 22 millisien jälkeen suoraan korviin. Ensin ei tuntunu miltään, sit alko nipistelemään, sit päivän päästä niitä kutkutti vähän ja kun kävin kylvyssä ja korvat lillu lämpimäs vedessä, ne parani :-) Ja siis koruthan on 24 millisiä. Ehkä miä nyt vähäks aikaa jään taas näihin lukemiin ;)


Tämä tässä (toinen on vielä matkalla suomeen, kai) on mun ehdottomasti lemppari ! Odottelen et nää korvat nyt parantuis kunnolla ni saisin vaihdettua noi tilalle, niin ja tosiaan kun toinen saapuisi perille ! Ja tietysti, jos näistä silikoneista ei ilmene ongelmia, niin kai miä sitten vähän näitäkin pidän muttamutta.. Niin ja tämän materiaali on akryyli. Tosissaan, oon käyttäny nyt orgaanisista aineista tehtyjä koruja koska aikanaan jouduin "pienentämään" (eihän ne mihinkää pienentyny) 16mm > 12mm, koska akryyliexpandereista mun korvat kuivu. Tosin isoin syy oli ne kumilenkit joten tällasten plugien ei pitäs aiheuttaa mitään ongelmia. :-)


Tilattiin kans pikkusiskon kans meille tälläin "välikoru" ja metsiinhän se meni, tilattiin liian pieni ni ei me edes saada tota palloa tosta pois. :-D Sinänsä, ei se mitää kun toi oli niin halpa ja meil on noita välikoruja kuitenki ennestää, toi vaa oli kivan värinen !

KAS NOIN. Siinä tällä erää minun korut. Pikkusisko sitte tilas vähän expandereita ja silikonitunneleita. Silikonitunnelit tosin osottautu todella huonoksi tilaukseksi koska tunnelit ovat kokoa 14mm ja nyt Annamaikilla on korvassa kuitenkin jo 16mm :-D Mut on vielä toinen korva jäljellä !

JA nyt asiasta sadanteen. Perjantaina olin lapsenvahtina ja tuossa paikallisessa baarissa oli Raaka-Aine esiintymässä ja me sitten poikien kanssa käytiin alkuillasta kuuntelemssa Raaka-Aineen soundcheck ja saatiin nimmarit ja pojat viel sai rumpukapulatkin nimmarilla :-) Oltiin kyllä niin onnesta soikeena että..Ja päätinpä sitten kätevänä tyttönä, että haluan kirkkaanpunaset hiukset takasin. No, Merin kanssa tehtiin sitte mulle värinpoisto ja laitettiin kirkkain punanen väri mulle päähän mikä löydettiin ! Huhhuh ja tässä on sitte tulos ! Ovelalla tavalla kyllä tykkään näistä tän värisinä.. Moni muukin on kyllä kehunu !

TADAAA !

Ei tällä kertaa muuta, joten hyvää yötä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti