sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

wish I had a million hands so I could reach out to all of you

Wuhuu ! Tässä tajusin etteipä tota amiksen ekaa vuotta oo jälellä enää kun se kaks kuukautta ! Ootan niin kesää ja kaikkee et pääsee mökkeileen ja uimaan. Mun uikkaririntamallaki näyttää erittain hyvältä, vuoden ku jakso ettiä ni alkaa löytymään 8) Tosiaan viikonloppu ois taas kohta taputeltu loppuun, niin ne päivät vaan menee ! Töttöröö vaan.

Perjantaina kävin piitkästä aikaa tallilla ja ratsastinki vaikkei mulla oikein siihen tarvittavia varusteita ollu. :-D Tosiaan viivin kanssa vaan käveltiin tarhassa ihan pitkillä ohjilla ja ihan sellasella rennolla meiningillä. Ehkäpä joku muu päivä sitte lähetään maastoon vähän reippailemaan. Oli kyllä niin ihana ratsastaa kun ei ollu mikään kiire mihinkää ja ihan nauratti ku kahlailtiin välillä siel lumessa ja annoin viivin vähä mennä sinne minne se ite halus. Välillä niinkin 8) Ja voi että olen taas niin rakastunu siihen kuus vuotiaaseen orivauvaan. Se on vaan niin sydämiäsulattava poni. 8) Ens viikolla jos tähtäis uudelleen ja sais kameran mukaan ni sais vähän kuvamateriaalia !

Muuten lauantain makasin kuolleena himas ja samoten tänää. Oon ihan tajuttoman väsyny ja kohta onneks voikin käydä nukkumaa. Huomen ois koulussa tän vuoden viiminen matikan koe ja saas nähä tuleeko kolmosta niinku viime kokeesta :-) Muutenki, nyt tällä tulevalla viikolla on tän viimiset enkun ja äikän tunnitkin. On helpotus jokseenkin. Seuraava jakso onki sitte jotain ihmeaineita, saas nähä. Mutta muuten todella kiva jakso tulossa !


JA siis huomenna luvassa hiustenvärjäystä taasen kera kuomamerin ! Ja koulua ihanat kaheksan tuntia :-):-) Eiii ketuta ! Ja nyt nukkumaan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti