perjantai 20. huhtikuuta 2012

mut sitä tiettyä hammasta kolottaa, vituttaa ja päätäkin jomottaa

Heipsan vain 8) On ollu pientä taukoo täs postaamises, meinaa ei oo kerenny eikä jaksanu eikä oo ollu mitää järkevää asiaakaan. Eipä oo nyttekää mut aattelinpa silti tulla jotan höpöttämää.

Oli aivan karsee järkytys aamulla ku avasin bloggerin että nyt tää ulkoasu on sitte muuttunu ja voi jestas. En oikee osaa käyttää vielä, on vähän monimutkasempi mun mielestä tää ku edellinen. Mutta kaikkeen tottuu vai mitä ? Not.

Käytiin koulun kans keskiviikkoon Vekaranjärvellä vähä kattelees. Oli meinaa niin huisiii että minuu ihan alko mietityttämää että lähenkö armeijaan. Mut ehei, en kyllä lähe mihinkään marssimaan sun muihin hömpötyksiin. Jos menen ni menisin ehdottomasti panssarivaunukorjaamolle. Voi elämän kevät sitä riemua kun päästiin halliin sisään. (Niin tässä vaiheessa on hyvä varmaan kertoa et oon ihan rakastunu panssarivaunuihin ja haluan sellasen.) Melkein hypin tasajalkaa että voi ettien että ! Sitä tunnetta ei voinu sanoin kuvailla kun yli satatonninen rynnäkkövaunu oli siinä ihan sun nenän edessä. Siis kyllä, olen 17-vuotias, entäpä sitte ? :-D Tutustuttiin kans vähän siihen mitä sen vaunun konepellin alta löytyy. AH. Käytiin kans Kymen jääkäripataljoonan yksikössä mut voi apua en kestäis hetkeäkään sellasta toimintaa. Sitten käytiin kans autokorjaamolla, oli aika mielenkiintonen paikka sekin. Oli aikalailla samoja vehkeitä ku meillä koulussa, eli ihan easyyy. Ja kuulemma sotkussa oli hyvät munkit ja muutenki hyvät sapuskat ! Oli siis aivan mieletön reissu kaikinpuolin, olin vaan tosi helpottunu ku pääs bussista pois raittiiseen ilmaan.. Ja jos jollee muulle tulee tollanen tilaisuus et pääsee tutustumaan (tosi harvassa ovat kuulemma) mut ihan ehdottomasti kantsii mennä !

Nyt on taas kouluviikko taputeltu loppuun ja olis viikonloppu eikä mitää suunnitelmia paitsi sunnuntaina olis iippanan nimijuhlat, nii ja jos tänään menis merin ja tiian kans jumittamaa kylälle.

Käytiin muuten äipän kans hakemassa mulle uudet rullaluistimet ja jos vaan saisin kaverin mukaan ni lähtisin heti ! Kävin mertsin kans eilee syömäs luksul viimiset roskaruuat (ainakin vähää aikaan) ja jos alkais vähä rullaluistelee. Kyllä selkä kiittää heti ensinmäisten metrien jälkee.

Nyt miä alan miettimää sitä kylälle lähtöä, tai kohta ainaki. Jottei tää postaus ihan kuvattomaks ja tylsäks höpötykseks jää ni seikkailin vähän täällä ja kuvat on sieltä kanssa !
Tulis jo mokoma !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti