torstai 3. marraskuuta 2011

feelings !

Mun elämä on menny nyt hyvin lyhyen ajan sisäl ihan mullinmallin. Yhteen ja ainoaan sanaan tiivistettynä: ero. Kova palahan se oli mut ollaa tästä nyt tän kuluvan viikon aikana selvitty. Totta kai se viel vähä harmittaa mut elämä on. Life goes on 8) Mut onneks mul on maailman parhain äiti joka kuunteli ja lohdutti. :-)

Kohta meikä alkaa pistää omaa huonetta ihan uusiks. Täält lähtee ihan kaikki tasot, eli tv-taso, tietokonepöytä, akvaarion lipasto ja ehkä sänky. Ja niin lähtee tää konekin tai se menee pikkusiskolle ja meikä saa uuden. :a Jep ja sit koht saa alkaa repii tapettei ja sit pitäs tapetoida yks seinä new york- tapetil ja sit vaa maalais muut seinät jollakin kival väril :--) Väriteemaan mul on tääl huonees ylläriylläri musta mut ehkä miä jotain valkosta tai harmaata voin vähä harkita ;) Sitte me lähetää ikeaa vähä shoppailemaa ja saas nähä mitä sieltäki mukaan lähtee ! Ihanaa et saan vihdoin sellasen huoneen mistä oon unelmoinu aina. 8)

Nojoo, en oo ollu tänääkään koulus, mun migreeni on jatkun huimat viis päivää jo, ois kiva vaikka saada vähä vahvempii lääkkeit.. Nojoo, tänää leivoin sellast hyydykekakkuu mikä se nyt onkaa :-DD Ja eilen paistoin varmaa sata lettuu..

Tosiaan, kuulostaa varmaan hyvält et oon leipon hirveesti ja sillee mut itehän en syö enää herkkuja vaan oon alkan syömää terveellisest ja liikkumaa hirveesti ! Nyt varmast taas kaikki aattelee et "jo oliki aika ton alkaa laihuttamaa." Haha, meikä tekee tän vaa oman terveyden takii ihan tosi ja mul on tavotteen kesäl mahtuu yhtee ihanaa hameesee ja sit ois kiva saada noi ratsastushousutki vähä sujuvammin jalkaa ! Nojoo, mul ois taas vuoros vähä siivoomist, tosin pitää ottaa vähä rauhallisemmin ku tota päätä sattuu aiai ja sitte kohta vois lähtä pienelle happihyppelylle ! 8)

Eli tohon otsikkoo viitaten, mun fiilikset on mahtavat tähä tilanteesee verrattuun ja ihan hyvä koska en ois yhtää jaksan enää vaivata itteeni niil asioil.

Ja joo, kohta ku napsahtaa muutamat eurot tilille ni meikä lähtee piitsun kans vähä shoppailee ! Menee melkee koko vaatekaappi uusiks.. 8)

Ja kyllä, minust tuntuu oikeestaan vähä paremmalt mitä luulin tän eron jälkee. Aattelin etten ikinä pääse yli ja yhyy yhyyy mut haahaa ei suinkaa. :-)

Jaja tää biisi saa minut erittäin hyvälle tuulelle ja senpä takii onki kiva lähtä siivoilemaa. 8)Ja tääki saa hyvälle mielelle mut tää biisi ei oo kyllä mistään kotosin :-D

2 kommenttia: