lauantai 22. lokakuuta 2011

miksi seisoa jonossa joka ei ikinä etene ?

Tää päivä meni aika sateisis merkeis pikkusuol kattelees ku pojat ja tytöt päristi menemää ! Mul oo tän enempää höpötettävää ku että mul on ollu tänää taas migreeni ja pientä lämpöö, toivottavast täs ei nyt sit ihan kipeeks oo tulos kuitenkaa. Lomasta en aio sano yhtään mitään. Sen verran vielä sanon et sain matikan kokeesta kolmosen. Ikinä en oo matikassa loistanu mut nyt tättärää ! Koe oli kyllä tosin helppo että saa sitte nähä ku vähä vaikeempaa tulee.

Oikeestaan, onhan mul asiaa. Pitkästä aikaa aiheena ruhvi. Sain sitten taas työntää sen himaan mut en onneks hirveen matkan päästä mut kahen suht jyrkän alamäen alta !11 Sen se osaa sitte. Siis sen et se osaa hajota just vittumaisissa paikoissa. Jaha, mun pöydästä kuulu aikamoinen kolaus, tais olla simo. Noh kuitenkii vika oli joko siinä et tulppa oli rikki, sen jälkee se meinaa alko toimimaa ku uuden tulpan vaihoin mut sekin et siel olis voinu olla kosteutta piuhoissa ja plaaplaaplaa. Ei se vaan toimi syksyllä, deal with it minä. Eikä keväällä.

Senkin verran sanon vielä et mul on jotenki koko ajan kauhee stressi ja vitutus siitä et aattelen et maanantain on mentävä kouluu mut sitte ku muistan että on se sellanen.. 

Joo no nyt mul ei oo mitää höpötettävää. 

Plus sitten tein taas tänää persikkarahkaa :-)
Äsken soi.

Nyt soi ja tulee soimaan useasti.

Seuraavaksi soi.

Nyt meikä lähtee tekemää sitä mitä oon tehny tänää puolet päiväst, eli makoilee tonne sänkyy. Ja ehkä vähän fiilistelen yksinäni. 8) Seomoro !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti