perjantai 2. syyskuuta 2011

deep inside your soul there's a hole you don't wanna see

Nyt on taas yks suht rankka kouluviikko selätetty :-) Mulle tää kouluviikko oli kolme päivää tält viikolt ku olin kaks päivää poies koulust migreenin takii. Ja kyl se tuntu rankalt ja rankaks sen tekee se torstai eli kello kaheksasta kello neljään kouluu. No nyt kuitenki perjantaitai ja uudet kujeet. Viikonlopuks tosin en oo suunnitellu mitää ihmeellist, heppailee meen jos heposet tulevatten kotii nyt viikonlopun aikaan 8) Mul on vähä kipeinen olo, ollu jo pari päivää joten saa nähä tuunko tos viikonlopun aikaan kipeeks ku sellast pientä nuhaaki ilmenny. Nytteki mul tais olla vähä lämpöö ku paleli niin paljo et laitoin villasukat ja paksuimman hupparin päälle minkä löysin ja nyt sitte taas on niin kuuma et huh ja päätäki vähä särkee..

Täytyy taas hehkuttaa kui kivaa tuol koulus on ! Oon niin ilonen et kaikki meijän luokkalaiset tulee toimee toistensa kans ja kauheesti lentää kaikennäköst läppää ja sit joka päivä saa nauraa 8) En vaihtais enää tot mihinkää :-) Oon myös tutustun yhtee mielettömän kivaa ihmisee tuol koulus ! c:

Asiast sadantee, tilattii tos korui parin kaverin kans ku mul meni niin totaallisest hermot noitten edellisten kans. Esimerkiks niitten kiinnilaittaminen oli yhtä tuskaa koska ne renkaat saatto mennä vaa poikki yhest kohtaa ja sit ne ei välttämättä aina menny oikeille kierteille ja sit mul on jääny korvast nahkaa sinne kierteitten välii aiai joten päätin tilata uudet :-)Eli tilasin tollaset mustat puusta tehdyt tunnelit ja jos joku miettii sitä et onks noi pienemmät tai isommat ni ei kumpaakaan vaan ne on ihan samat ku aikasemmatki koska oon nyt päättäny et jään näihi lukemii tai sit jos venytän isommiks ni sit tosi vähä, tyylii 22mm -> 24mm. En yhtää sen enempää ku koruiki on suht vaikee saada :-)

söpöliinit !
Plus tää rakkaus ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti