perjantai 30. syyskuuta 2011

all i can do is keep on dancing

Jehees, viikonloppu ! Mul on ihan superhyvä mieli tästä päivästä jotenki 8) Koulukuvat onnistu ehkä, ainaki omast mielest ja kaverikuvast piitsun kans tuli varmaa iha älykiva :-) ! Tänää olis tallipäivä mutten nyt kyl varmaan jaksa mennä sinne, en tiiä viel. Mut on mul kyllä ihan asiaakin vielä !

Okei, joka paikas tottakai, meijänki koulus on sellasii kivan näkösii poikii. Ja tarkotan nyt sillee ettei ne mitään helvetin ällöttäviä ole vaan siis siedettävän näkösiä. Niin ni joo niil on kivat vaatteet ja hiukset ja kaikkee mut sitte ne lenkkarit. Voi hitsit että meinaa pulpahtaa silmät ulos päästä ja tekis miel huutaa et MIKSI MIKSI MIKSI. Tietysti onhan lenkkarit hyvät jalassa, tiiän sen itekki ku lenkil käyn mut eiks nyt kuitenki oo jotai muita kenkuloit ? Tietyst voi olla ettei oo muita kenkii, sen on mahollist ihan totta. En mä ala tääl ketään kyllä määrää et "nyt sun on laitettava jotkut muut kengät ku lenkkarit" Jokasen oma asia niinku kaikis näis mun tän tyylisis teksteis sanon. Kuhan ihmettelen :-)

Meil vaihtuu jakso nyt maanantain ja meil ei oo enää hitsaust paitsi kevääl.
HELLYEAAAAAAAAAa ah ihanaa. Totta kai siis joo aion hitsata vapaa-ajal koska en oikee viel hallitse sitä. Oikeesti hallitsen mut jos en saa puikkoo syttyy heti ni mul menee kärsivällisyys ja lopetan siihe. Muutenki meille tulee cadsi ja automaatiotekniikka sun muut kivat jutut 8) Tää tarkottaa siis sitä että ollaa atk-luokas aika paljo ja cadsihän tehää koneella joten jehees 8) Sitte kaiketi me aletaa sorvailee ja sellasta :-) Koulu on kivaa ku osaa asennoituu !

Kävin myös parturis tiistain just tota koulukuvaust varten ja eilen nää hiukset sit värjättii ja pakko sanoo et nää on tooosi kivat ja aattelin tehä vähä radikaalii muutost talveks näihi hiuksii :-) Mut se olkoon sen ajan aihe sit ! Tähä hätää mul ei oo mitää muuta höpötettävää, aattelin nyt sit tänää vaa siivota sun muuta sellast, ehkä meen poikaystävälle siivoo ku sillon viikko sit jäi siivoominen vähä kesken.. :-DD


Anna minulle hetki aikaa,
hetki aikaa miettiä uudelleen,
laittaa sanat oikeaan paikkaan,
sanoa mitä todella tarvitsen,
ei mitään liikaa, ei mitään turhaa,
vain ne sanat jotka sielua ravistaa.

2 kommenttia:

  1. ihana postaus! muutenkin rakastan sun tyylii ja eteenkin blogia <; jatka samaan malliin :)

    ♥ leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista