tiistai 16. elokuuta 2011

kp = kusipää

Mitenköhän tän nyt sit alottas. HOI kuulostaa hyvält, joo. HOI ! Minust tuntuu et täst tulee kuvarikas postaus mut koittakaa kestää ! Mul on ollu tosi monii asioit mitä tänne kirjottelen mut voisin kai nyt kirjotella jotain höpönpömppää. Njoo, eli perjantain olin kyläl ja hmm silloin täris ja päris ja kuvamateriaalii voitte käydä kattoo tästä tiian postauksesta. :-D Lauantain sitte olin kouvolas ajelees ja käytii mäkissä ylläripylläri ja mieheke meinas nukahtaa rattii ku oltii tulos pois joten paluumatka meniki sitte huutaessa et se pysyy hereil ! No sunnuntain olin sit Syysrylläykses kattoos vähä jokkist ja oli muuten ihan älyttömän kylmä meinaa siel lamdan mutkas ! Mut oli kyl tapahtumarikast urheiluu, tuli meinaa yks voittoki "meille" nuorten luokas. YEA !

Koulu on kivaa koska oon jo vähän tutustunu kaikkiin meijän uusiin luokkalaisiin paitsi että tänään on ehkä syvin päivä koko viikos, ei yhtää pajatuntii.. Tämä tarkoittaa siis sitä et ollaa kaikki teorialuokis ja voi elämä sitä ku kaikist tulee niin levottomii ku ei pääse tekee mitää. Otsikko siis viittaa tän päiväsee enkun tuntii part. ykkösee ku piti tietää et mikä koneenpiirustus on englanniks. No kun kukaan ei tienny ni opettaja pisti taululle lyhenteen kp ja sano ettei se tarkota sitte sitä yhtä juttua. Kukaa ei keksin et mitä se oikee tarkottaa mut Hälikkä tajus :-DD

Jätin ihan tarkotuksel vähä kertomatta sunnuntaist. Meinaa käytii hakees kaks pienenpientä kissavauvaa meille kun papu kuoli ja elsa lähti jutalle. Näist vintiöist ei meinaa saada kuvii.. Tai siis saa, mut ei niin hyvii kuitenkaa.. Tosiaa tyttöjä piti olla molemmat mut nyt näyttää vissiin siltä et Sulo on oikeesti tyttö ja Simo onki sitte poika. Asiahan ei haittaa ollenkaa, on vaa leikkautettava molemmat ja oltais leikkautettu ne muutenki 8) Seuraavat kuvat missä on vaan yks kisumisumiumau ni on Simppa. Sulo sitte Simon kans kahes samas kuvas.


Hassuu miten ne nukkuu ihan älyttömäst. Leikin keskenki voi alkaa niin paljo väsyttää et on pakko käydä nukkuu mut se kuuluu toho ikää 8) Unilt ku heräillää ni sitte tapellaa tai muuten vaa juostaa mun tai jonku muun peräs ja sit taas nukutaa :-)

Nojuu. Heti viime torstain kävin tiimaris shoppailees vähäsen ja mukaa tarttu:

Iso sininen vihko
Kalenteri
Ja tällänen kansio
 Tosin tolla vihkolla ja kansiolla en tuu pärjäämää ollenkaa. Vihkoi pitäs ostaa lisää joka aineelle ja sitte aattelin sellast haitarikansioo mihi saa kaikki eri aineiden monisteet käteväst laitettuu :-)

Mua vähä pelottaa mun kynsien puolest ku käyn tota koulua. Tai siis ei niin et "IIIK MUN KYNS KATKES !111" vaan siis noh, siis toki se harmittaa jos kynsi lohkee, varsinki ku mul on ihan mielettömän pitkät kynnet nyt suurimmas osas sormis. 

nimetön on ehdoton lemppari
Nyt kyl meikälle riittää ja taidanki mennä täst pelaamaa pleikkari ykköst !

4 kommenttia:

  1. ainii ja kylhän miä tilasin kaks koruu itelleni ! meinaa korviin

    VastaaPoista
  2. hei miä haluun tulla teille joku päivä kattoo kisulei ! ja pelaa pitkäst aikaa pleikkarii ;)

    VastaaPoista