maanantai 1. elokuuta 2011

i do what i want when i feel like it

Jepajee. Se on kesäloma lopuillaa ja loma meniki aika nopeesti loppujen lopuks. Ei tät kesää voi nyt sanoo taas parhaimmaks, on niit parempiiki ollu. Mut kyl tää menetteli ! Viel on kuitenki viikko ja sit se keltsun yliopisto kutsuu. Ammattimiehet pääsee katsokaas suoraan yliopistoo.. :-D Haha juu, pakko myöntää et jänskättää mut tänää tuli tilailtuu kirjoi ja nyt stressi vähä helpottaa jo ja koululaukunki isosiskolt päätin käydä pölläsees !

tykkään !

Joo kyllä, vähä aika sitte oli pinjan rippijuhlat ja olin siel nyt sit tän näköseen.


Ei auttan 10cm korot ollenkaa pituudes ! Pinja oli siltiki pidempi x) Ehkä jopa kuvasta näkyy noi mun vaaleemmat hiukset jotka sitte värjäsin karseen juurikasvun takii, vaikkei sit juurikasvuu oikeestaa edes erottan..


Ja niitten kyllä pitäs olla jotku suklaan ruskeet mut eipäs mut tykkään kuitenki ! Ps. aamut..

Eilen muuten tuli tehtyy mustikkapiirakkaa pellillinen oikee ja sit tehtii miehekkeen kans myös voisilmäpullii 8) Ja mieheke sekotti pullataikinaa niii kovaa et meijä puuhaarukka katkes ! Arvelin kyl et siin käy niin mut ei se mitää !

Enskuussa on huikee tapahtuma johon oon oottan pääseväni nyt melkee koko kesän ! Meinaa EVK-Liiga Joensuus 8) Tädädädää tinttirii ja tsäbädäbä ! Aika huisii täytyy kyl myöntää.

Joo no nyt mun on mentävä tekee vaniljarahkaa äkkii ennenko mieheke tulee hakee minut pois ! Parit kuvat viäl ja kaikkihan on mun puhelimen laatukuvii jossa siis kameras on 8mp mukama ! HAAAA bullshit ! Enjoy !Eikai mulla vaan ylitaipuvat polvet ole ?

Ainii ! Olinhan miä Imatral viikonlopun meijän mummin syötettävään ! Huh sit ruuan määrää. Kyl sit nukuttiiki ku oli ruoka massussa ja hymy nassussa eiks nii !


Murunennn<3 Pimuki oli vähä pullistun viime näkemält :-DD Pulleropimu ! Ihanampaa koiraa ei koko maailmas voi olla :-)


Vaavileon hassut tassut ! 8) NYT SE ON MENOO MOIKKELIS !

4 kommenttia:

  1. hheiii, ootsieki tulos Jouensuuhun? (== mäki jos saadaa koiralle joku hoitopaikka :DD

    VastaaPoista
  2. Oikeestihan ne kisat on kyllä Ylämyllyllä, eikä Joensuussa ;)

    VastaaPoista
  3. tuula: juu on miä ! :-DD jutta: ........ no mut melkeen sielä niin.

    VastaaPoista