lauantai 12. helmikuuta 2011

coz its satu-saturday everybody wants to play

Ensinnäki torstain mun matikan koe meni iha metsii ja toiseksee kuljeskelin sen kokeen kans siel käytävil netan kans ja vähä kateltii sit koetta mut enpä miä jaksan sit alkaa korjailee vaikka iha väärin ne oliki. Käsittämätönt, mut osaan tunneil kyl kaiken mitä tehää mut sitte kokees en osaa mitää. Ennen jouluu oli kaks koetta, ekast tuli nelosvarotus ja toisest pääsin nipinnapin läpi. Ja nyt tiiän et sielt on tulos nelosvarotus vaikkei sitä kyl tiedä mut jotenki minust tuntuu silt. No kuitenki jos nyt tulee se nelosvarotus ni eiköhä sit opettajaa pitäs alkaa mietityttää et miks kokeet menee iha pyllyllee. Tahtoisin jonku muun opettajan tunneille tai tukiopetuksee ja niin tahtoo meijä luokalt pari muutaki. Mut ei. Nykysen opettajan "tukiopetuksest" oo mitää hyötyy joten se on ihan sama taas. No kuitenki meil on sama opettaja viel fysiikassaki ja enkä osaa sitäkää, mistäköhän johtuis. Ja vielä kaiken kivan kunniaks matikka ja fysiikka on tärkeimmät aineet autopuolel vissiinki et saa nyt nähä. Toivon et sukupuolipisteet pelastais jotenki edes. :--D

No se siitä nyt. En ollu perjantain ollenkaa taas koulus ku oli kauhee päänsärky ja huono olo. No se meni kuitenki ohi ja lähettii netan kans juubolle viettää iltaa. Nukahettii kaikki tosi aikasi ja herättii joskus puol ysin aikaa jo. :--D Sit juuso lähti johonki ja sit me jäätii jäätämää sinne ja miä sain taas jonku siivouskohtauksen et tiskasin ja imuroin siel ku netta yritti epätoivosesti kattoo jotai kauhuleffaa siin. "ESSIIII NYT TOLLE PIKKUTYTÖLLE KÄY HUONOSTI !!111" Kiva kattoo jotai leffaa tollasen kans 8)<3 Sain muuten juusolt hupparin ja tykkään siiit toooosi paljo vaikka se onki mulle vähä iso :--) 


Niin ja oon nyt päättäny vähä yli vuoden jälkee kasvattaa pitkät hiukset takasin ja eilen olin iha hukas ku en keksin et miten laittaisin nää mut sitte tadaa voinki käyttää tollasii ihmepantoi ni ei tarvi aina pipoo käyttää. Yhyy oon sienipää.

Ja mun pitäs väsää joku esitelmä rasismist mut sehän on mulle ihan helppoo ja sit pitäs tehä joku kirjailijaesittely enkä yhtää tiiä et kenet suomalaisen kirjailijan otan siihe. Onks minkäälaisii ehotuksii ? :--)

Joo viel on pakko lisätä et en tunne enää muutamii ihmisii. Ennen ne oli iha toisenlaisii ja nyt sit iha erilaisii. Omast mielestäni en oo kyl mitenkää muuttun kait. No kuitenki, ennen ku oltii tupakkaa vastaa ni nyt sit vedetää sen minkä kerkeää että mitä ihmettä. Toki mielipiteet vaihtuu mut silti. Ja kaveripiirit vaihtuu tai no sellaset kaverit keitten kans ei oo ollu hirveen läheinen ni ne menee sit niittenki kavereitten tai kaverin edelle joka on ollu tosi kauan läheinen. Ja vielä pistetää toisen syyks et noin käy vaikka vika on siinä itessää. Alkaa ketuttamaa ja sit paskaa puhutaa sen minkä keretää tuol kylil. Siel on kyl noit kuulevii korvii ja eikä nekää kaverit joitten kans liikkuu ni oo aina niin yksnaamasii (:--D) niinku jotku luulee. Kaikki tulee julki joskus. 8) Ja sit tuntuu et toi kusi alkaa nousta päähä ku alkaa erilaisii ihmisii pyörii piireis. En tiedä, mut veikkaan kyllä.


2 kommenttia:

  1. jees oot näköjää saanu toimii ton youtube jutun tollee! :)

    VastaaPoista
  2. juu sain eikä ollu yhtää vaikeeta :--) kiitän tooodella paljon (8

    VastaaPoista