lauantai 29. tammikuuta 2011

And I see your face in these tears, in these tears and I see your face.

Jee tänää oli kiva päivä pitkäst aikaa ! 8) Mut ehkä tääki fiilis menee iha metsii 8( No joo siis öääh tää onki nyt tällänen mitäteintänään-postaus koska on pakko kirjottaa mut en tiiä mistä kirjottas. No siis joo lähin kahentoist aikaa tallille kattoo heppoi ja tulin sielt tos äsken :--) Oli ihan älyttömän kivaa vaikka yksin siel aina touhuunki ja nyt sit vaa chillailen ja sillei. Juusoki on poikien kans "rallisaunas" ni oon sit vaa yksin pitkästä aikaa :--D

jääräpääJooooo ja sit tänää heti ku heräsin ni aloin väsää noist inkkarihelmist jotai ja sain mielettömän idean ja tadadadaaa:

moustache
Viikset meinaa. Ei kyl ihan näytä silt mut kyl jotenki :--D Eikä toi tuu kestää mitenkää jos sit pitää kaulas sillee mut teinpähä kuitenki 8)

Mul on joku tarve siivoo koko ajan. Oon siivon nyt joka päivä ja tätähän on jatkunu kaks viikkoo jo. Jos mun huone on sotkunen ni minuu alkaa ärsyttämää niin suunnattomast et alan siivoo ja sit tadaa onki taas iha siistii.

Mun käsissä on niin hyvä verenkierto et kädet on aina jäässä. Ja varsinki silloin ku alan lakkaa kynsii. Ja hermohan siin menee ku lakat ei meinaa kuivuu millää ja joudun hiustenkuivaajal kuivaamaa niit paitsi ettei sekää oikee auta. Ketuttaa vaa aina ku ne onki viel märät ja sit ne menee iha metsää ku ne osuu johonki. Joo no kuitenki, aloin väsää mun kynsii yks päivä ku löysin jotai ihme tähtii jotka sit laitoin noihi ja siinä kävi sit niin et kaikki ne tähet lähti yhen illan aikaan eli se siitä sitte. Ilman lakkaahan en voi olla ku nää näyttää tosi tyhmiltä 8( Eli nyt ne näyttää tältä:


ps. se on hopeeta eikä vihreetä niinku se ehkä vähä näyttää. :--D

Ja arvatkaa mikä sihahti tos about tunti sit ! ................................

pä ri see
Ja loppukevennys:


Ja voi koukutus:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti