keskiviikko 13. lokakuuta 2010

wind of change


Näin päänsäryn uhrina kotona ollessani, päätin nyt tehä tän muutospostauksen. Yhtään en kyllä muista sitte että milloin oon ollu minkäki näköne mut yritän muistella. :--D

Ja tästähän kaikki lähti. Noitten hiuksien jälkee mul oli viel tasaotsis mut siit mul ei oo kuvaa koska ne oli sil toisel koneel joka oli myöskin täynnä paskaa.
Ja niin, tää kuva on otettu silloin joskus tammikuussa ku leikkasin noi lyhyet hiukset ekan kerran. Ja silloin oli noit punasii raitoiki ! (8

Ja sittenpä kuukauden päästä eli helmikuussa päätin värjää kokonaa mustaks. Ja silloin mul oli toi iiihanan pitkä ja paksu takapiiska.

Ja sitten koitti ne kauheen kuumat helteet ja halusin noista eroon. Ja oikeastaan tarkoitus oli vaan vähän ohennella mutta lopputulos näytti:

 tältä. Niitä siis lyhennettiin, ohennettiin ja värjättii. Ilmeet on jotain niin järkyttäviä mut never mind. Ja takapiiska lyheni ja oheni 8(

No eipä sitten taas vähää aikaa ollu mitää isoo muutost. Noi kasvo ja ne oli pidempiin kivat mut sekin sitten siitä. Nimittäin:

Tää oli ehkä radikaalisin muutos. Tää oli myös kauheinta koska en ollu tottun noin lyhyisii hiuksii. Totutteleminen vei siis aikaa. Ja tää oli viel elokuun alus eli koulujen alkuu ei ollu kauheesti aikaa ja olin ihan paniikis et kerkeeks nää kasvaa siiheks mut kerkes ne ja olin tyytyväinen ! Ton tähden kävin leikkaas kerran uudellee ku se melkein kasvo poies. Näytän ihan pojalt nois kuvis. Jeje. Ja täs on olematon takapiiska 8( Noi oli viel tuolloin sellaset vaaleenruskeet ja toi missä toi tähti oli ni siin oli mun oma väri ja ne oli kauheet joten värjäsin ne tummanruskeiks jotka näytti sitte mustilt.

Tää sitten on otettu about kuukaus sitte ku sain ton mopon ! (8 Täs kuvas sitä ei kyl näy mut enää ei oo tähtee ollenkaa ja noi on tollaset suht pitkät jo. Ja irokeesii pidän aina vaikka kokeilin yks päivä toisenlaist tyylii mut ei se ollu kiva.

Ja nyt näytän suurin piirtein tolta. Ja nyt oon aatellu kasvattaa pitkät hiukset takasin vaikka siin menee mul ainaki hermot koska pitäs keksii sit aina joku kiva hiustyyli miten niit pitää koska noihan kasvaa nyt ihan päin persettä :--D Ja nyt ku mietin ni enpä oo kyl sillein hirveesti muuttun, omast mielest ainakaa.

2 kommenttia:

  1. tykkään siit sun takapiiskast mut se vois olla viel sellain paksu ja pitkä niinku se oli silloin joskus. 8(<3

    VastaaPoista