maanantai 11. lokakuuta 2010

ja paskat

Oon nyt vähän kahen vaiheil täs että teenkö sellasen et laittelen kuviii tänne miten oon muuttun täs vuosien tai kuukausien aikaan vai en. Oisko mitää ?

AI ETTÄ taas minuu ärsyttää ne parit ihmiset tuol koulus. :--D Vähä ku pukeutuu eri taval esimerkiks tänää mul oli päällä sellaset kiiltävät legginssit ja pitkä paita joka siis poikkeaa aika paljon mun normaalist pukeutumisest eli siis mustat farkut, musta huppari, panosvyö jnejne ni jo sielt katotaa niin arvostelevast että huhhuh. Plus siihen päälle viel se paskan puhuminen. Kai ne sitte luulee et niil on varaa puhuu paskaa kaikista mut ei kannattais luulla (; Luulevatten itsestää vähän liikoi. Mut minuu ei kiinnosta paskaakaa mitä ne puhuu koska se on iha vitu yks sama :--D Jos ne ei tienny viel ni kyl niistäki puhutaa paskaa, ja paljon. (8

Lopetin ton "valittamisen" ajois ettei joku tuu taas sanoo etten tee tääl muutaku valitan. Noniin.

Oon hurahtanu Jokeriin iha täysin. Kiitos vaan Yön ritari - elokuvalle. Sen ne arvet kiehtoo minuu tosi paljo. En tiiä mikä siin on mut tykkäääään ihan mielettömäst. Rakastan sit miten se puhuu ja muutenki sen koko olemust. Se on ehkä just mun tyylii. Oishan se itekki kiva näyttää aina iloselt :--) mm i like !
Oon nyt täs parin päivän aikaan tajunnu et oon iha tyhmä. Mun pää on ollu nyt ihan tyhjä ja oon haikaillu yhen ihmisen perää tosi paljo. Tiedättehän tunteen että kurkotatte niin helvetist mut ette yllää ehkä ikinä ? Ei tuu mitää mistää. Mopoki hajos tos torstain eikä se auta tähä oloo nyt ollenkaa vututututut. Kyllä ei näin. Ja vitutus jatkuu. 

Scorpions - Wind of change > tuo mielee kivoi asioit mut herkistyttää kyl liikaa

8 kommenttia:

 1. joo tee sellai postaus :--)

  ja toi biisi, siitä ollaan keskusteltu >8) noo, kuuntele jos se helpottaa yhtään :--)

  VastaaPoista
 2. se helpotti se biisiiii ! helpottaa edellee

  VastaaPoista
 3. teeeteeteeteeteee sellain postaus:) !

  VastaaPoista
 4. saama juttu tost ihmisjutusta, et heti ku pukeuidutaa vähä eri taval ni katotaa nenä pitkäl silmät ristis -,-"

  VastaaPoista
 5. mun mielest on just kiva ja hyvä et uskallat pukeutuu sillee ku haluut!! Vaikka välil joku vaate poikkeiski siint sun normaalist tyylist :)
  -siiri

  VastaaPoista