perjantai 3. syyskuuta 2010

dance fucker dance

Aikuiset ja "aikuiset" facebookissa osa 1.

Minusta kaikkien pitäisi tietää, että lauseen ensimmäinen sana alkaa isolla alkukirjaimella, ei joka sana. Miksi Kirjottaa Näin Kun Voisi Normaalistikin Kirjottaa. Kyl minuu alko ainaki ärsyttää toi siftin painaminen tossa joka sanan edessä. Mitä ihmettä tämän henkilön (ja tässähän on kyseessä "aikuinen") päässä oikein liikkuu. Ihmettelempä vaan. Ja muutenkin, jos sinulla on lauseessa sana jäähalli, niin ei sitä kirjoteta keskellä lausetta näin JääHalli. MITÄÄ OIKEESTI ! Toi JääHalli kirjotus menee niin yli ja ohi, että. Eikö pää sano mitää, eikö ? Kyl mulla ainaki sanois. Huhhuh. Hyvin on koulut käyty, propsit sille.

Osa 2.

Ja niin. Tää onkin sellanen, että jotain ihme sanoja korostetaan raiskaamalla caps lockia. Ihan keskellä lausetta vaan alkaa RAISKAAMAAN jotain sanaa. Ei siis silleen mitään, mut jos se sana on oikeesti KOROSTAMISEN arvonen niin okei. Mutta tähän asti ei oo kyllä ollu. Tai sitten onkin jäänyt se caps locki päälle vahingossa, mutta ei ole huomaavinaankaan, että siinä laittelee isoa tekstiä toiselle. Mulle ainaki tulee itellee vähä sellanen jännä tunne tost caps lockil kirjottamisest, et on niinku vihanen jostain sille toiselle, vaikkei oliskaa.

Osa 3.

Muutenkin kaikki itsestään selvät asiat; pisteen tai pilkun jälkeen välilyönti. Myös itsestään selvät yhdyssanat  voi tietenkin laittaa yhteen. Ja jos en oo varma jostain sanasta, katson sen netistä, että miten se kirjotetaan. En jaksa enää. Näitä 'osia' on enemmänkin, mutten jaksa alkaa kirjottamaa niitä.

Tajusin juuri pari päivää sitten, että olen rakastunut yhteen mopoon. Oikeasti rakastunut. Kaikkihan alkoi siitä kun olin facebookissa valittanut, että miksi mopojen pitää olla niin kalliita. No sitten juuri tämän iiihanan mopon omistaja linkitti myynti-ilmotuksen, jossa oli hänen moponsa. Olin silleen et "Voi helvetti miten toi pystyy luopuu noin hienost mopost !" No sitten tarjosin siitä vähä, ja ens viikollahan sen pitäs olla sitten mun. Se muuten kerkes jo hajotakin, mutta onneks se myyjä (en nyt sano nimil) tekee vissii kaikkensa sen mopon eteen; laitto uuden moottorin siihen, pistää sen kulkemaa kovempaa ja vaihto katteit ja kaikkee muuta ylikivaa. Ja muutenki hän pitää minut koko ajan ajantasal ja on muutenkin hyvin todennäkösesti erittäin mukava ihminen. I like ! Ja niin, kaikkihan nyt täl kyläl tietää, että oon ostamas sitä mopoo, koska se ihminen viettää suurimman osan elämästään torilla kaikkien sen kavereitten kanssa.

10 kommenttia:

 1. ok ei pahal mut teet kyl kivasti pilkkuvirheitä :o ei sil et haittais mut jos kerran oot äidinkieliperfektionisti...

  VastaaPoista
 2. se voi olla :---D kirjotin sen niin nopeest et kattelen se kuhan kerkeen.

  VastaaPoista
 3. EIKÖ ÄIDINKIELIPERFEKTIONISTIN PITÄISI KIRJOITTAA PILKUT AUTOMAATTISESTI OIKEIN? ==)=)=)=)

  ps. * Se voi olla. Kirjoitin sen niin nopeasti, että katselen sen kunhan kerkeän.

  pps. * lauseenrakenteesi on bebasta

  ppps. * kuha = kala

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. ja mitä siä siin viel vingut ? tää asia on jo selvä :--D

  VastaaPoista
 6. mikä sun äidinkielen numero on/oli todistuksessa?

  VastaaPoista