perjantai 2. elokuuta 2013

juttujajuttuja

Hei vaan hei. Se on alkanu kuulkaas kaiketi viiminen kesälomaviikko tänään. En vaan tiedä mikä päivä meillä alkaa koulu tai no, mennään käymään sielä ja sit taas "lomaillaan" kaks viikkoa. Kävikin niin kusisesti, että opettajilla on lomautus.

Nojuu. Täs loman aikana en oo käyny kertaakaan tallilla kattomas Seree ja Jekkuu, vanhuksia ja Gebaaki oon käyny kattomas laitsalla pari kertaa.. Ja sekös minuu ärsyttää etten ole saanu yksinkertasesti vaan aikaseks. Muuten tässä lomalla oon ollu kylillä ja hengaillu kavereiden kans. Terdelläkään en oo käyny kertaakaan, koska jostaa syystä oon aina autolla liikenteessä tai sit minut pistetään kuskiks, etten sit voi ottaa. Vaikka sanotaan, et yhen voi ottaa plaaplaa, mut jotenki tuntuu ettei voi ottaa kuitenkaa.

Kaikenlaista. Keskiviikkona kävin kahteen kertaan Kouvolassa, toisella kerralla siihen aikaan ku kaupat oli jo auki. Sieltä sitte tarttu mukaan pari juttua, vaikkei housuja löytynytkää ja niitäpä minä juuri lähdin ettimään.. 

Kaikki h&m:ltä, kengät vaan tilattu netistä vähän aikasemmin kuitenki.

Sitten yksinkertasesti oon vaan pessy tuota minun autoa ja oleskellu iskällä ja tässäpä vielä vähän lähempää kuvaa temmistä !:3
Käytiin myös Haminassa moikkaamas mun ihanaista lapsuudenkaverii Pinjaa pitkästä aikaa ja tais Haminan pojat olla vähän ihmeissään, että mikäpä bemari tuo oikeen on, ku sitä esiteltiin torilla ;) Taisivat tykätä. Ei siinä, minäkin tykkään. Vähän muuten hirvitti lähtä ajelemaan sinne Haminan keskustaan ku sielä on niitä tasa-arvosia. Mut sitte sen oppi helposti ja aloin myös oppimaan, että mistä risteyksestä pääsee mihinki ! Kyl oli kivaa. :)

Kohta on taas lähettävää Haminaa, viemää tosin tota pikkusiskoo jäähallille, matkailu avartaa vai mitä !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti