lauantai 15. kesäkuuta 2013

work hard, play hard

Nonnista ! Elikkä tossa noin alko kesäloma ja minähän taas (yllätysyllätys) sain stipendin koulun juhlassa. 100e rahaa tuli tarpeeseen. Mullahan ei mikään loma oikein tuolloin alkanu, koska työt alko heti 3. päivä. Mulla sitte oli kaks viikkoa kesätöitä tossa paperitehtaalla, eli hyvinkin tutussa paikassa. Ja eilen oli viiminen päivä nyt miä oon niin lomalla !

Tosiaan, viime viikonloppuna oltiin kavereiden kanssa Ahjorannassa mökillä ja voikun kivaa meillä olinkin ! Grillattiin hyvää ruokaa, juotiin hyviä juomia, saunottiin, uitiin, heitettiin tikkaa (minä olin paras), pelattiin unoa ja vaan chillailtiin. Oli siis rentouttava viikonloppu. Ja mainittakoon, että 100e stipendiraha meni tähän mökkireissuun muttei se mitään !
Sää suosi aina aamusin, mutta iltapäivästä aina ukkosti ja sato vettä ja välillä aika rankastikin ! Eipä se menoa haitannut :) Mennään kyllä uudelleenkin !

No mutta, mitäpä muuta. Käytiin merin kanssa tossa ehkä toissa päivänä kattomassa mun muruja laitumella. Olivatten vähän halipulaisia. 8)

Sitten ku oltiin tekemässä lähtöä, kun sade meidät yllätti, niin meinattiin jäädä jumeliin ! Mutta pääsimme kuin pääsimmekin audin kanssa liukkaan mäen ylös !Nojuu. Sain myös minun kameraani uuden putken. Ihan tosin vaan tuon normin, joka mulle nyt ihan hyvin sopii koska en ole mikään himokuvaaja ainakaan vielä. Ehkäpä joskus sitten voi ostaa jonkun pidemmän putken. :)

pisamiapisamia

heha, söpöliini♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti