torstai 27. kesäkuuta 2013

juhannus !

Viettelin juhannuksen ensimmäistä ja ehkäpä viimeistä kertaa omalla kylällä. Yleensä olen ollu mökillä ja kyllä, siellä se juhannus omasta mielestäni kuuluukin viettää. Oli kyllä siis ihan kivaa, vaikka perjantaina alkuillasta meinasin saada hepulin, koska kaikki tuntu menevän penkin alle. Mutta sittenpä minä pakkasin siideriä laukkuun ja lähin lompsimaan kohti opparia ! (Opiston ranta, kymijoen rannassa tuossa noinaa.)

Lauantaina lähdettiin sitte meidän mummille Imatralle. Sielä kyllä on huisin kivaa. Tuli taas syötyä niin paljon kaikkea hyvää, juotua siideriä vähän lisää, uitua ja saunottua. Joudun kanssa auton työntöhommiin, loppu meinaan siitä romusta bensa. Onneks kyseessä oli pieni auto, pikkusisko ohjas ja minä sitte joudun työntämään. Paarmoja sielä oli ja hyttysiä !
Mummi ja pappahan asuu siis ihan rajan tuntumassa. Nämä kuvat siis venereissulta rajavyöhykkeeltä!
Minun elämässä tapahtuu kohta jännittäviä juttuja ! Siitä sitten kun sen aika on ! 8)

Ja nämä helteet saa minut hulluks, mitenkää ei oo hyvä olla. MUTTA onneksi huomenna tulee tili ja meikä tilaa heti uikkarit ni pääsee vihdoin uimaaki. Onhan siis mulla nyttekin uikkarit. En vaan ymmärrä miksei isorintasille naisille voi tehdä bikinin yläosia mitkä on myös tukevia, kivoja ja ennenkaikkea sellasia jotka on mukavat päällä ?! Ei kun jumalauta ei. Ei tue, niin epämukavat päällä kun olla ja voi. Ja jos tukemisella tarkotetaan sitä, että siinä on helvetin pitkä kaarituki, joka menee ikävästi kainaloon niin juu haistakaahan kukkain ! Roskiin voi laittaa nuo suoraan. Mutta jos nyt tärppäis :) Kyllä on vaikeeta. Ja ei, teillä jolla on d-kuppi tai joku siinä lähellä, teillä ei ole isot tissit. Kiitoskumarruskuitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti