tiistai 6. maaliskuuta 2012

I've heard it all and I’m done with that shit

Nooni moro ja heja sverige ! Varautukaa että tästä saattaa tulla piiitkä postaus :-)

Tuli siis tuossa vieteltyä hiihtolomaa ja sillä kyseisellä lomalla otimme ramonan kanssa suunnaksemme ruotsin ja voihan hurjaa. Oli kyllä taas niin mieletön reissu mut niinhän meillä aina kaikki meidän reissut ! Tuli tanssittua niin paljon, etten ois ikinä edes uskonu että joskus tulen tanssimaan noin paljon ja noin kauan ! Kyllä sunnuntaiaamuna sit vähän oli vaikeuksia nousta sängystä ku oli noi jalat ihan pikkasen vaan kipeenä. Nojoo, kavereita riitti ja kyllä taas irstaita pappoja oli liikenteessä että huhhuh.. Isoimmat miinukset tossa laivassa oli (siis olimme Viking Line Mariellalla) ettei ollu mitään ns. lapsille suunnattua ravintolaa, tai siis että missä olis edes jotain "normaalii" ruokaa. Lapsia nimittäin oli toodella paljo. Toinen miinus olis että jotkut kannet oli suht tyhjiä ja niin sellasia "syrjäsiä" että välil ihan yllätyttii et mitä löydettiinkää joltain kannelta. Mut plussia on sit ehkä enemmän. Ei kuitenkaa ehkä niin laivasta mut esimerkiksi siitä plussa että oli edes yks paikka missä oli normaalia ruokaa ja missä sitte lapsiperheet kävi syömässä ja oli kyllä hyvää ja ihan kohtuuhintasta ! Ja valtavan iso miinus siitä et meidän hytissä hais ihan tupakalta ! Kuvia minulla ei ole mutta tolla toisella osapuolella niitä taitaa olla muutamia :-)

Muihin aiheisiin. Värjäsin toissapäivänä hiukset koska niitten väri oli ehkä jotain kauheinta, omas mielest ainaki :-D Siis ja jooo, kaks viikkoo kesti ennenko taas värjäsin..

ENNEN ! läskipää
JÄLKEEN !
Joopajoo, enpäs tiedä näkyyks tossa toi ero niinkää mut voin sanoo et auringossa mun hiukset näyttää ihan tekohiuksilta koska väri on niinkin intensiivinen :-D Eli yritän siis auringossa käydä vähän kuvailemassa kuhan kerkiäisin ja saisin itseäni niskasta kiinne 8)

Tosiaan värjäsin lorealin jollaan värillä, en ikinä muista sitä nimeä kokonaa ja on tosi jees ku sen mukana tulee iiiiso hoitoshampoo-puteli ni siitä riittää mun hiuksiin monenmoneksi kerraksi vaikka siinä purkissa lukee et riittää neljään kertaa.Okei, mul ois aivan hirveesti viel asiaa, joten mitä nyt tässä jarruttelemaan ! Ihmetyttää taas parit ihmiset mut ei voi sanoo ku että omatpahan ovat elämänsä ja on ihan turha valittaa toisille ku siin tilantees ei voi syyttää muutaku itteänsä.. Ja voi herranjumala ihmiset muuttuu tai siis ei sitä huomaa silleen, mutku rupee ajattelee et lähtöpiste > tähä päivää ni voi herranjumala. Enkä tarkota ulkonäöllä koska sehän on melkeinpä normaalia mut muuten. HERRAISÄÄ. Okei joo kohta karkaa käsistä joten paras lopettaa tämä osio tähän.

Aatella et näin miu siskontytön vasta viimeviikolla ja kuitenkii toukkis oli jo kaksviikkonen ! Mut enpä voi taas ku sanoo et kiitos flunssa.. Mut on se vaan niin hienoo ja ihanaa tollanen pienen ihmisen alku, meinas ihan itku tulla ku sitä pikkusta sylissä piteli. :'-) Ai ja voi. Kuvia tosin ei ole :-(Nyt hyvät illanjatkot ja plussaa niille ketkä jakso kattoo ja lukee kokonaa ! :-D

2 kommenttia: