lauantai 25. helmikuuta 2012

the good times we can't repeat, those days are gone and we can never get them back

Näin tylsyyttäni ja koska minuu ei väsytä ollenkaa vaikka yleensä tähä aikaa olisin jo nukkumas ni päätin nyt sit tulla höpöttämää kaikkee shaibalaibaa tänne.

Eli siis eilen käytiin vähä Kotkassa Pasaatissa pyörimässä ja siis lähettiin ihan vartavasten Changeen kattomaan mulle vähän noita alusvaatteita ja bikineitäki siinä samalla. Onneks onnisti mut ei tosin bikinien kohalla. Ja kyllä kannatti, sain tietää et ihan väärää kokoaki olen käyttäny ja kauheen karu totuus sitte oikeesta koosta paljastu mut ei siitä sen enempää :-D Huhhuh.

Kävästiin myös h&m:ässä ja sieltäpä löysin korkeavyötäröisen hameen joka tosin on oikeesti niin pitkä että sitä voi käyttää normaalisti "tuubihameena" niinku aion tehdäkin ja sitte ostin sukkia ja ku tässä aloin miettiä ni enpä ikinä ole sukkia ostanu ! :-D Seppälästä sit ostin uudet verkkosukkikset kun vanhat nyt noh, sattuvat olee aika käytetyt ja extrareikäset ja sitte hajuvesiki lähti mukaa. Täytyy vaa tosin sanoo, niinku oon ennenki sanonu tost Kotkan h&m:äst ettei siel oo oikeesti mun mielestä yhtään sellast "normaalii" vaatetta. Siksi shoppailenki Kouvolassa ! Ja löysin seppäläst niiin ihanan hameen että voi ettien että mut siinäki ei toi rinnanympärys oikein tahdo riittää mut no can do.


valitettavast kuvaa ei oo siit hameest mut se nyt on sellane musta pötkö


Mul on kauhee vaatepaniikki koska maanantain olis lähtö till sverige med min kompis Ramonaaa ! Mut tosiaa jos uutisis on et Viking Line risteilyaluksel on ollu joku pienimuotoinen räjähdys niin ei, me ei olla siellä. :-D No ei vaa, nätisti me aina ollaan. Melkein ainaki.


Ja tolta hiukset näyttää nyt ton toisen värjäyksen jälkee ja siitähän on jo viikko ku ne on värjätty ja hyvin näyttää pysyvän väri päässä :-) Vähänhän ne oranssiin taittaa mut eipä tuo niin haittaa, minua ainakaa, vielä :-D Palaillaan sitte svärjen jälkein jos palaillaan 8)2 kommenttia: