tiistai 3. tammikuuta 2012

mitä sopulit tekee, ne juoksee mereen !

Paluu arkeen suoritettu onnistuneesti tai vähemmän onnistuneesti jo eilen ! Koulus on kivaa ja silleen :-) Mul on pari aihetta josta voisin kirjottaa ja toisesta meinaanki kirjottaa vaikke se kyl silleen mikää ihmeellinen aihe ookkaan :-D Toisesta ehkä kirjottelen joskus koska se on niin vihanen, tai se menee ainaki vihaseks. Samasesta aiheesta oon kyllä kirjottanu aiemminki mut tää on hiukan erilainen kuitenkii ja siin on se yks ja ainoo sama kohta mikä mua jaksaa aina huvittaa. Käy naurattamaa ku ajatteleeki.

Minust vähä tuntuu et tää mun blogi on kyl ihan syvältä. Mul ei oo ikinä mitää järkevä asiaa ja kaikest tulee ihmeellist höpötyst sun muuta. Onks mitää kivoi ehotuksii kellää ? Ihan turhaa tonki vaivauduin kirjottaa ku tähä tuu kommentin kommenttii mut olkooo ! Kuhan höpötän. 

Joskus sitä vaan toivoo et ois jo täysikänen. Sais oman auton eikä tarvis rasittaa omii paskoi polvii ku kävelee ja pyöräilee. Turhimpaan ikään on aikaa noin kaks kuukautta että moro. Mut loppujenlopuks vuosi menee suht nopee ni koht sitä varmaa huomaa olevansa autokoulus jo. Sitku v12 murahtaa ni voi että ! :-)

Onpa muuten kiva keli. Eilen oli ihan jees ku kävelin keskustasta himaa ni oli koskematon lumi ja kävelin vaa siksakkii ja naureskelin itelleni. Se ei vituttanu se lumisade kuitenkaa eikä se lumi mut nyt vois vaa linnottautuu sisää niin kauaks aikaa ku noi loskat lähtee pois. Rufinki hain tosi huonoo aikaa. Pari päivää ni jo tuli lumet mut näköjää ne aika nopiaa lähtee kans pois. Kesärenkail ja ton koroiskarin kans en viittis lähtä telomaa itteeni.

Hirvee kiukku ollu nyt taas ku koulu alko. Ei siis koulus kiukuta, vaan ku tulee kotii ni kaikki on niin syvältä. Varmaan johtuu täst väsymyksestä. :-D

AIVAN ! Ja nytku muistan ni voisin kirjotella yhestä mulle uudesta fobiasta. Nimeltään klaustrofobia. Se ilmeni mulle yks kiva lauantai ku oltiin menos bussil netan kans kouvolaan ja siitä se on sit jääny. Bussii siis tuli porukkaa koko ajan ja ku se alko täyttymää ni minuu alko ahistaa mut selvisin siit kouvolaa saakka oikein hyvin. Eikä se oo ilmenny pitkää aikaa niinku ton jälkee kunnes alettii pääsemää kolmelt koulusta.. Kouvolasta tuleva bussi on siis kolmen aikaan ihan täynnä ja minuu ahistaa jo ajatus mennä sinne. Oon niistäki (parista) kerroista selvinny hyvin tai siis fyysisesti kai. Ku oon päässy omalle pysäkille ja pois bussis ni jo alkaa helpottaa. Alkaa vaan puristaa keuhkoist eikä meina saada henkee, kaikkien naamat ahistaa sun muuta. Oonpa hassu ihminen. No ei kait sille mitään voi. Enkä kyl oikeesti näytä silt varmaankaa et minuu ahistais olla täydes bussis mut enpä haluis alkaa mitää panikoimaa siel. Ja en näytä siltä etten sais henkee. DON'T PANIC ! PANIIIIIIC !

Kärsin taas eilen kauheesta polvipakotuksesta. Koska keksin että miten saan koneella noilla merkeillä "piirrettyy" mun polven taipumiskulman ja se on kutakuinkin tällainen:

/ < reisi
\_  < pohje ja toi alaviiva on jalkaterä ! Eli siis mul on ylitaipuva polvi koska siel
 on liikaa voitelunestettä, eli nestettä mut ei se oo muuten haitannu. Joskus sit pakottaa. Eilisen kivun voisin tulkita näin: ihanku sulla ois sorkkarauta polvilumpion takana ja joku yrittäs vääntää sitä polvilumpioo pois. Kiva.

Tosiaan, ois kiva jos joku viittis ehottaa jotaa mistä vois kirjottaa :-D On ollu jo vähä pidemmänki aikaa noi ideat vähis.

rakkaus♥

Nyt tuntuu tältä, en paljoo vaadi elämältä.

HÖPÖHÖPÖ !

2 kommenttia:

  1. tee vaikka kaveri postaus jostain tietystä ihmisestä, taimuutamastakin ja sitte joku kuva postaus, jossa on kuvia koneeltas, ku niitä siel on aika mukavankin paljo, ja aika hauskojakin :ddd

    VastaaPoista
  2. kuulostaa erittäin hyvältä idealta :-) tänää heti väsättävä !

    VastaaPoista