torstai 19. tammikuuta 2012

mikset sä tahdo olla mun kaa jos mä rakastan sun bemarii

Miten ihminen voi olla niin rakastunu johonkin automerkkiin ? HALOO ! Automerkkiin. Ja bemarihan tässä on kyseessä. Itsehän kärsin kauheasta autokuumeesta ja varsinkin bemarikuumeesta. Ihan meinaa kiukku tulla ku näkee yhtä bemaria joka päivä ja kun mielessä ois se oma bimmer joka oottelis :-) Mut koht enää vuosi ! VIELÄ vuosi ja se menee nopiaa, ainaki toivottavast. Ihan oikeesti kiukuttaa olla näin nuori ja ku on vaan niin rakastunu mokomaan automerkkiin et alkaa oikee mietityttämää et mikä niissä viehättää. Mut niitä on ollu meijän perheessä melkeen koko ajan ni ehkäpä bemarirakkaus on tullu juuri siitä !

Ja nyt vähän muihin aiheisiin. Meidän kissat kävi tänään moikkaamassa eläinlääkäriä ja Simo menetti miehisyytensä ja Sulo sitte noh, ei voi sanoo et naisellisuutensa mutta kuitenkin leikkauksessa kävivätten molemmat ! Hupasaa oli katella ku raukat heräili. Simo on jo melkein normaali mut Suloraukkaa viel nukuttaa hirveesti ja sil on vaikeeta ku on mokoma kauluri kaulassa. 8( Mut kyl tää tästä :-) Pientä humaltuneisuutta oli siis ilmassa, pientä vain.

Sitten vähän säätä ! Kaikki varmaan on huomannu et tuol sattuu tulee tota lunta vähän. ALKAA RIITTÄMÄÄ ! Ei siis kiukuta se, et on lunta vaan se että sataa lunta ja tuulee koko ajan kaikista ilmansuunnista ! Ja eniten se että varsinki jos omistat sellaset hiukset jotka on laitettava aamusin ja sit lähetki kävelee bussipysäkille ja pysäkille päästyäs oot vanhentunu miljoona vuotta ku hiukset nii valkoseen. Ja lakka ja vesihän on tooosi hyvä yhdistelmä, takaa ihan varman pidon ! Mut on ne hiukset sit senkii näköset..

Tänää koulus ollessani istuskelin pajal ja kattelin sit touhuu ja aloin miettii et mitä vittua teen tuol koulus.. Mut täytyy ymmärtää et pojat on poikii ja sen mukaa mennää 8)

JA minullahan olisi kampaaja tiistain mut perunpa sen ja teen jännittäviä juttuja mut siitä sitten lisää joskus ku sen aika on :-) Joskus kerroin jostaa radikaalisest muutoksest ni tättärää, sellasta ois vähän luvassa.

Eli siis toisin sanoen mulle kuuluu hyvää vaikka onhan täs ollu kaikenlaista vastoinkäymistä mut niist on selvitty onnistuneesti. Koulussa on kivaa ja kivaa että huomen on perjantai ja alkaa viikonloppu ja saan nukkuu koska en jaksa enää yhtää. Oon siis ihan rikkipoikki ja nyt on ollu tuntei ku ollaa oltu jostain syystä pajal ja tänää varsinkii oli pitkäst aikaa sellanen päivä ku jotaan piti tehäkki mut pieleenhän ne meni. 8)

Nyt en oo aikonu tehä muutaku löllöillä ja lepäillä pienen päänsäryn kans. Voishan sitä tietyst hurjaks alkaa ja leipasta jotain ajankuluks mut saap nähä :-) Tää oli tällänen tylsä ja kuvaton postaus koska meikällä ei oo kameraa mut ehkäpä niitä kuvia joskus sitten tulee. Viimeistää radikaalisesta muutoksesta ! Nyt se on moRo !

Niin ja tämä on syy otsikkoon :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti