maanantai 26. joulukuuta 2011

ei oo niin välii, että mitä se jokin oikein on, kuhan sitä on paljon

Joulu tuli ja meni, onneks. Oli aika tylsä joulu jotenkii, fiilikset oli mitkä oli. Mut nyt uuttavuotta ootelles, vaikka seki on ihan auki et mitä teen sillon. Periaattees ei kiinnostais juhlii sitä mitenkää mut sit toisaalt olis kiva. Muttaa nyt aattelin laitella vähä kuveja lahjoista mitä sain ! 8)skullcandy-kuulokkeet

yks lempileffoist :a

100e lahjakortti :-)

new york - kalenteri !

naamamömmöt

sukkii + alusvaatteit

reinot<3
Enpä kummosempii lahjoi saanu. Uus kone mulle piti tulla mut tää kone alkoki yhtäkkii toimii ku unelma joten se ostetaa sitte joskus mut sit mulle tulee uus telkkari vielä ! Plus sain vielä miehekkeeltä aikasena joululahjana kaulakorun. No se siitä höpöttämisestä.

Oon jääny ihan koukkuu suomalaisee räppii. SIIS MITÄ. Oon ennen ollu sitä mieltä et se on ihan syvältä tai se on, mitä tulee radiosta. Eli Elastinen sun muut MG:t ja shaibalaibaaaaa. Mutta ooooooooh Ruger Hauer ja Timo Pieni Huijaus ! Ihan niin koukussa ku olla ja voi. :-)

Aattelin täs ku muutakaa tekemist et vois vaikkapa siivoo ja selvii vähä noit tavaroit vielä et sais ylimääräsen romun helevettiin täält huoneest. Sit vois vaan ottaa rennost ja katella leffoja ja vois kyllä leipooki jotain hyvää ja illemmalla sitte miehekkeelle yöks ja auttelee kamojen pakkaamises :-) 

Jokasen jouluu varmaan kuuluu jotenki kinkku. Niin meijänki mut mulle tuli ihan kauhee stoppi siihen jo koulus viikko enne lomaa ja en oo pystyny syömää sitä vaikka mieli tekis. Se maistuu jotenki vastenmieliselt.. Possuraukat. Mut kyl miä sitte taas muuten lihaa syön mut seki joskus alkaa tökkimää.

En voi tätä selväksi selventää, ku jokaiselle jotain on ei mitään kellekään


En aina ymmärrä, eikä onneks pidäkkään


Hulluu koko touhu. Mikä on tänään se juttu mihin kuuluu olla koukus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti