tiistai 15. marraskuuta 2011

you make me feel goooood

HUUUH ! Tänää on ollu ihan jees päivä, käväsin kouvolas vähä shoppailees ja löysinki kaks paitaa :-) Ja arnoldsin donitsei. Voi eeei sorruin tänää vähä herkuttelee mut se on vaan ja ainoastaan tänään ! Mut oikeesti, vähä meinaa alkaa ärsyttää ja kyllä ärsyttääki et saat nostaa jollain pienelläki matkal housui viismiljoonaa kertaa.. Nojoo, oon siivonnu nyt tän mun huoneen taas ku en keksi mitää muutakaa tekemist. Aattelin et kuvaan ne aikasemmat kouvolan ostokset ja nyt sit tän päivän ostokset ja here we go !

huppari h&m

tällänen on mulla valkosenaki mut en saanu siitä nyt kuvaa. ps. h&m

h&m

lemppariostos :a Gina Tricot

h&m miesten puoli !

karvatennarit 8) Heimosen kenkä
Kävi vähän oikeesti ärsyttää ku toi eka huppariki on mulle periaattees pieni tai siis se ei mee kiinni sillee niinku yleensä et tää rintavarustus puuttuu pelii mut se nyt on normaalii. Nii ja siis kun mulle normaalit koot on 42-46 koska nyt satun olemaa vähä isokokosempi ni sitteku ei oo edes 42 kokoo ni tulee sellanen fiilis et "hei oonks miä oikeesti niin iso ettei mulle oo mitään vaatteit ?" Masentavaa mut niin se vaa on.. Ja sitte seki et ku kouvolan h&m on uudistunu ni seki on vaa uudistunu paskempaa suuntaa. Ennen siel oli farkkui mulle ja hirveesti erilaisii mut enääpä ei oo. Ja muutenki tää "nykymuoti" ei niin käy vaa mun järkee et voisko siel nyt viineri olla edes normaaleit vaatteit ? :-DD Niin ja siis mulla on viel yks musta toppi minkä ostin mut siitäkää en saanu kuvaa mut se on vaa sellanen perustoppi !

Okei joo, lakkailin kans kynsii ja tää postaus on ollu mun luonnoksis muutaman päivän eli siis tänää en oo siivonnu, enkä herkutellu enkä käyny kouvolas mut edelleen joudun nostelemaa nousu miljoonii kertoi pienelläki matkal.


Aivan, pahoittelen kuvien laatuu. Aina ku muistan et pitäs kuvaa noi vaatteet ni on keren jo tulla pimeetä tai on vaa muuten menoo. Ja muutenki toi kamera on yks kasa kakkaa et sillee ! 8)

Ja kantelin tänää koulus autonrenkait pajal ja koska mulla oli niin paljo munaa ni sain lähtä aikasemmin pois koulusta ja pojathan siit riemastu ylläriylläri.

Olin myös eilisil päikkäreil antan pikkusiskolle leivontaohjeit puolunes mut kaiketi sen leipomiset onnistu. Pipareit muffinssivuuis ! Ovelaa.

2 kommenttia: