sunnuntai 27. marraskuuta 2011

muistan ku moikkasit mua vaikken ees tuntenu sua

Hehez ! Kyllä, viikonloppu meni vaa kotoon istues, eipä haitannu ku telkkari hemmotteli minuu ja sain ladattuu akkui pitkäst aikaa. Eli siis viikonloppuun en oo tehny muutaku datannu ja jutellu kivojen ihmisten kans, syöny, nukkunu ja ottan vaa rennost ! Ja tänää käytii äitin kans VIHDOIN ostamas mulle uudet ratsastushousut ku vanhat on palvellu minuu jo varmaa viis vuotta ni jo oli aikakin 8) Ja sitte äitille pienenä vinkkinä vaan sanoin et uudet chapsit olis aika jees ku vanhat on ihan kuluneet ku on tullu käytettyy vähä :-D Ja ne housut on niiiiin ihanat et haluisin pitää niit koko ajan vaa jalas :-) Se väriyhdistelmä ja ah voi että !

oonpas leveä
Ei olis enää hirveesti ku ois jo joululoma ja haaveilen siitä jo :-) Alkaa tulee pikku hiljaa jo joulufiilis, tänäähän on jo eka adventtisunnuntai ja kuulemma tänää saa laittaa kaikkii hökötyksii ikkunaa ja aattelin itekki laittaa jotai hillittyy jos meil edes on jotain hillityy.. :-D Ja onneks koulus on nii rentoo et viikot menee nopeesti ja sit koht huomaaki et on tosta koulust ensimmäinen vitutustodistus (niinku jorma sano) ni kädessä. Hitsauksest tulee varmaan hylsy, no ei se mitää. Oottakaapa ku aletaa langal hitsaa, meikä loistaa !

Ootan kyl oikeesti innolla sitä ku laitetaa joulukuusi. Kissat tykkää ihan varmast ja sitte äiti sano et laitetaa se joulukuusi roikkumaa kattoo ni sit mietin et no siitäpä ne kissat viel innostuu mut ei se tarkottan sitä kuitenkaa sillee roikkumaaroikkumaa.. Plaaplaaplaa.

Aattelin alkaa tekee pullaa ja sit jos alkais kattelee Transformersii :-) Illal sit taas telkkari hemmottelee minuu 8)

JA meikäl on nyt sellaset fiilikset et alotan kaiken puhtaalt pöydält ja annan uusien tuulien puhaltaa :-) !

sulppa !

:-D
Ja aivan, tosta kuvasta näkee etten oo lakannu kynsiä millään värillä koska mul on aina kauhee ongelma et millä lakkaan ni päätin nyt sit lakkaa ihan tollasel kirkkaal 8)

Jepjep mut sit viel tää ja tää 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti