keskiviikko 9. marraskuuta 2011

but it's hard when I'm so rundown

Voi ettien että. En ikinä keksi miten alottas tän kirjotuksen ja sit höpötän lololooo jotakin.

Nojoo, mul alkaa taas tippuu kiinnostus tuol kyläl olemisest. Ei siel oo yhtää mitää ? Nytteki viihyttii ramonan kans vaa pari tuntii jos sitäkää. Noh kuitenkii hain vähä irtsarii ku teki miel mut eipä tee enää, ei niin yhtää. Mitää ei tee taas miel. Tuntuu et paino on pudonnu niin saatanast vaikkei niin oo ehkä edes tapahtunu mut katoin telkkarii ja siel sanottii et ku syö aamupalan ni aineenvaihunta lähtee käyntii ja sillon paino tippuu vauhil ja nyt sitte ymmärrän miks aamupalast sanotaa et se on tärkein ateria. Eikä meil oo edes vaakaa mut ihan hyvä vaan ni ei tuu mitää stressii. 8)

Joo ja mun fiilikset on nyt taas vähän mitä on. Toisaalt oon ilonen, toisaalt en. Et nyt tällee ehkä noin vähä yli viikon jälkee alkaa tajuamaa taas tät elämäntilannetta ja sillei. No se siitä.

Tähän en voi sanoo muutaku että Turmion Kätilöt <3 Oon niin taas koukus koko bändiin ettei mitää rajaa :-DD Tai siis niin. Kirjotinkoha mä täst aiheest jo ? NOH menköö.

Huomen ois tarkotus mennä kouvolaa hakee mulle bussikorttii ja ettii talvitakkii ja vähä jotain muuta mitä nyt mielee tulee.

Kohta varmaa alkaa olee mustaa jäätä ja oon turvallaa rufin kans. Jes. Okei, vien sen talviteloille sillon ku silt alkaa näyttää.. Ja sitte talven aikaan pient remppaa tulee varmaa siihen. Siihen on vaihettava ketjut ja rattaat, öljytki varmaan vois vaihtaa ja sit pitäs tilata 4 kpl vilkkuja ja sit aattelin vähä tuninkiii et kultaset jarru- ja kytkinkahvat ja kultaset käynnistys- ja vaihepolkimet. Mut sit mietin et stongahan mul on sininen et hmm. Mut seki ettei siihen voi mitää fatbarei ostaa ku ne niin matalat ja se tekis siit ajoasennost jotain niin kauheeta. Korkeempi ajoasento tos mopos on paaljo parempi. 8) Aivan ja mopon edellinen omistaja on tehny änkän ja aattelin sen ostaa tai no ensin mun pitäs nähä et minkä näkönen se on ja sitteeen pitäs vähä ottaa selvää et miks toi mopo täristää eestä sekä takaant.. LAAKERIT kohta tippuu renkaat kesken matkan.

Okei joo, vihaan tot Vesa Keskistä tos Tuuri - ohjelmas. Koko ohjelma on iha turha ja voi veljet.

Kukaan ei varmaa jaksa lukee mun höpötyksii ja loloo !

Mut mä rakastan tätä biisii<3

Sometimes I hate
The life I made
Everything is wrong every time
Pushing on, I can't escape
Everything that comes my way
Haunting me taking it's sweet time
Holding on, I'm lost in a haze
Fighting life 'til the end of my days

2 kommenttia: