keskiviikko 12. lokakuuta 2011

call 911 nooow

Tää on hyvä alottaa tälläsel et "se tunne ku sun korvaa kutittaa ja sul on kypärä päässä ja ajat mopol." Ihan kauhee tunne :-D Keltsun suoral autoilijat varmaa katto vähä ku meikä heiluttelee päätä kutiamisen helpottamiseks. Voi että.

Päätin sitte olla paskamainen ihminen ja puuttuu yhteen asiaan et saisin mun koulunkäynnin sujumaa paremmin. En oo pystyn keskittymää ollenkaa ja minuu häiritsee aina tunneil. Okei pajatunnit menee jeesisti mut sitte noi teoriatunnit.. Ei niin mitää. Noh jospa tää asia järkkääntyis :-)

Mietin sellast kans et muistan ku muistelin ala-asteel et ammattikouluu siirtyminen on ihan kauheeta sun muuta. Aattelin myös et se on muutenki kauheeta. Okei, yhteyshaun jättäminen oli kaikest vaikein osa mulle, koska kuitenkii tiesin et mihin haen mut se et oliks mun tiedot oikein ni huolestutti minuu :-D Ja nyt, se kaikki on tehty jo. Eikä se loppujen lopuks kuitenkaa niin kauheeta ollu vaikka muistan kyl kaiken ekast päiväst ku mentii tonne kouluu muttanii q: Muistan kans kaikki ne ekat koulupäivät ku oon menny kouluu, ekan luokan, seiskaluokan ja nyt ton ammattikoulun ykkösluokan. Kai ne on vaa niin mieleenpainuvii.

Tähän postauksee piti tulla kaikkii kuvii mutten nyt saa niit siirreltyy koneelle enkä tiedä miksi, paskat vehkeet mutnii laittelen niit tänne sitteku saan tapeltuu ne koneelle 8)

Siivosin taas ihan pikavauhtii tän mun huoneen ja nyt tääl ei oo mattoi koska mulle tulee uudet matot jee ! Nyt sit oottelen kotoon et mieheke menee kotii ja sit meen sen kans sinne. En ookkaa ollu koko viikos kotoon yötä eikä haittaa ollenkaa. :-) Ja nyt juon miehekkeen limsat ja siivoilen tät pöytää ku tähäki on kertyn kaiken näköst !

Loppukevennykseks sellanen tunne et ku sult meinaa loppu happi juodes koska sun nenä on tukos ettet voi hengittää..

Ajoin myös miehekkeen nikkoautol tos yks ilta ja sain kauheen naurukohtauksen koska en oikee hallinnu niin tehokast akkukäyttöst pikkuautoo ja törmäilin sil pitkin seinii. Niin ja kyllä, nikkoauto. Ei se nikkoauto oo siis sil nimel Nikko you know vaa joku ökykallis hihhulihömppä ! Nyt ehkä meen taas leipoo jotai kivaa. Se on moro !

No ehkä tää :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti