torstai 26. toukokuuta 2011

and I might take you home with me if I could tonight

Olipa kiva herätä aamul ku päässä soi Turmion Kätilöitten Suolainen kapteeni ja erityisesti kohta missä lauletaan että "tervetuloa helvettiin, nyt kaikki lasinne täyttäkää" soi mun päässä koko ajan ja koko ajan sama lause. Ja myös Roadrunner Unitedin biisi The End päätti soida päässäni enkä ensin meinannu edes saada päähäni ko. biisin nimeä.

No mutta nyt kuitenki päätin tulla tekemää tälläsen kunnon rufipostauksen et mitenkä mopo on muuttunu vuosien varrel. Ja kuvat on koko ajalta mitä se on ollu edellisellä omistajalla sekä mulla. Enjoy tai vähemmän enjoy :-DD


Tässä viimisessä kuvassa mopo on jo mun eli siis ekassa ihan vakiota vakiommat katteet ja seuraavaks valkosiniset ja ouuu, tykkään niistä, voiku oiski tollanen viel ja sitte noi pinkit johon kyllästyin koska pinkki oli mulle liian tyttömäinen väri niin sitten:

Joo no sitten toisiin aiheisiin ! Ihanku uutisis. No juu meil oli juhlalounas ja se alko mun osalt aika hyvin; tiedän et mul on hyvä kivunsietokyky mut joskus seki pettää. Kivust pyörtyminen ei olis ollu mult eka kerta joten hehee shit happens. Nojoo saatii pienii naurukohtauksii siel ku ne meijän tarjoilijat oli vähä mitä oli.. Kaiken huippu oli se et oskun suklaaleivos lytättii kahvipannul ! Noju, nyt kuvei 8)


 Mun jalat on joka kuvas tosi solmussa, enkä tiedä miksi ja näytän ankalta.

Ps. IHANIII TYTTÖLÖISII 8)<3

pps. klikatkaa kuvii ni ne suurenee q:


Ja viel kuva meidän _melkein valmiista kuviksen lopputyöstä !

check this out : ärräzi !

Joo no nyt jos täst vaikka lähtis käymää kyläl ja sillei ! (8

:a

3 kommenttia: