torstai 10. maaliskuuta 2011

facts

Joo no mulle heitettii tälläne haaste joten täs se olis sitte. Yritän kertoo sellasii faktoi mitä en oo ennen ehkä kerton. Tai sitte olen mut kerronpa uudellee c:

Lyhytpinnasuus


Joskus on vaa sellasii päivii et ihan joku pienki juttu, esimerkiks jos vaikka joku tippuu lattialle ni saatan räjähtää ihan kauheesti et alan heittelee tavaroit tai itkee tai ihan vaa huutamaa ja sit siit vittuilee kaikille vaikkei ne oo tehny tai edes sanon mitää. Yks jota vihaan itessäni. Joskus toi tekee ihan hyvää muttei kyl aina varsinkaa jos niit tulee useita vaikka yhes päiväs.

Poikamaisuus


Joo oon aika poikamainen silloin tällöin. Mun pukeutuminen on vähä jännää välil, esim maiharit, panosvyö ja irokeesi löytyy sun muuta. Vaihteellinen mopo löytyy vaikka tytöillä voi ollakki mut ei pahemmin tääl meijä kyläl. Viihyn myös poikien kans ku ne on jotenki rentoi ja sen sellasii. En oikee tykkä shoppailust, turhaudun jos en löydä melkei heti jotai enkä jaksa olla kauaa missää kaupas. Enkä myöskää kilju. Enkä hihitä. Okei, välillä jos on levoton päivä. 

Musiikkimaku


Luulen et mun musiikkimaku myös vähä eroaa muista. Jotkuu jopa ihmettelee mitä oikee kuuntelen mut enpä miä anna sen häiritä. Kuuntelen mitä ite tahon, mikä kuulostaa hyvält ja mikä saa hyvän fiiliksen päälle. Esimerkiks Turmion kätilöt ihan ykkösenä !

Verikammo


Nojuu kärsin verikammost. Pelkkä puhuminen tai kuvat saa minut melkee oksentamaa jo mut ei sentää pyörtymää. Veren näkemine iha irl saa minut pyörtymää jopa alle minuutis. Siksipä tykkään verikokeista erittäin paljon. Ja haavoista. Yäk toi kuva.

HerkutDämn oli pakko lainaa vähä tät aihetta netalt ku en oikee ite keksi mittää. Joo tykkään erityisesti suklaasta mutten suklaajäätelöst, yäk. Mut marabou<3

Ruuanlaitto ja leipominen


Voi ei wääwää tykkään leipoo kaikenlaist jännää ja vähä erikoisempaa mut kyl ne tavallisetki herkut menee :--) Kiva kokeilla kaikkee uutta ja soveltaa. Tänää juuri puhuttii miten haluisin tehä kaikkee liivatelehtikakkuja oivoi. Ruokaaki tykkään laittaa ja just soveltaa kaikkee ja aina on tullu hyvää q: Aivan varmast toteutan sen mitä oon salaa pienessä mielessäni miettiny et teen hirrrveesti kaikkee herkkuu joskus ja sit kutsun kaikki mun kaverit syömää niit !

Elottomasta huolehtiva


Joo no puhun esimerkiks mun mopolle ja tuskin se nyt mitää tajua. Pidän aina huolen siit et se ei oo likanen eikä sil oo ns. huono olla. Esimerkiks en haluu et se on kylmäs tallis ettei sil oo kylmä ? Nojoo ja puhun kukille ja kaikelle muullekki sitte vissii.

Ja jos täs nyt pitää hastaa joku ni haastan VATIPÄÄN 8) !

4 kommenttia: