tiistai 18. tammikuuta 2011

venytyspostaus

SIIS mul tuli koulus ihan mieletön idea ja mul oli koko päivän kauhee hinku päästä himaa. Eli siis, tykkäsitte tai ette, miä laittelen kuvii näilt korvien venytysvuosilt plus sitte kirjottelen niihin vähä jotai juttuja 8) Jos nyt löydän niit kuvii :--DD

Valitettavasti mulla ei oo kuvia siitä ihanihan ekasta korusta joka siis oli 1.2mm ja se oli sellanen musta sonnirengas you know ja kaks millinen oli sellanen tappi vaa 8) Joten aloittakaamme kolmesta millistä. Muistan vielä niin hyvin ku se oli ihan valtava se koru tonne korvaa. Nyt niit menis tonne kuus ainaki :--D. 


Tosiaan, toi on joskus vuodelt öööh 2008 ja kesält. Hiljaa hyvä tulee. (Niinhän miä aattelin joo)Ja tähän väliin tollanen yhteiskuva mun kaikist koruis silloin joskus. Toi ihan pienen pieni tunneli tossa edessa on neljä millinen ja tosi huonosti näkyy mut ton puisen epäsikiökorun vieressä ib viis millinen ja sitten tuo kuus millinen on tuo pieni kiekura tossa edessä 8) Ja noi kaks läpinäkyvää koruu on kaheksan millisiä. Mul ei oo kuvii niist missä mul on pelkästää toi mutta tämähän jatkuu. Eli siis meillähän ei ollu ns. paritonmillisiä (:--D) koruja joten kaheksasta piti saada kymmeneen milliin ja tuolla kolme millisellähän se onnistui. Ja eihän toi tolloin sattunu ollenkaan ei. Mutta sitten kappas vaan: 
Eli siis jos jollain on mielessä alottaa venytys ni tehkää se maltillisesti ja vähän kerrallaan ettei käy tälläst repeytymist :--D Parantuminen onneks kesti suht vähä aikaa ku rasvaili ja tällein.Ja eiku taas ja lisää korui kehii ja sinne senttii oli saatava ! Siitäpä ei ollu kuvaa mut tuol missä on ne kaikki mun koruset silloin ni ne kaks sellast pötköö kuvan oikees yläkulmas.Sitten ois luvas 12 millii. Toisee korvaa ton tunkeminen oli yhtä tuskaa. Edelleen kannattaa venyttää rauhallisest :--DD Ja tottakai oli kokeiltava et mikä sormi menee tonne röörii ja pikkurillihän se vasta :--(


Tässäpä teille parit 14 milliset. en oo kyllä varma onks toi 14mm vai 16mm :--D
Voin kertoo noista puikoista. Luulin et pystyn käyttämää niit mut en pystyny. Korvat kuivu niin rajust että jouduin pienentämää niit korujen takii.

Kyllä sen huomaaki et toi on vähä liian iso toi rööri tolle korulle. Ja niin, eihän 10 millist ylöspäin olevat reiät enää palaudu mut jos on venyttän ne sil nopeudel niinku miä ni kyl ne vähä ainaki palautuu. Mut joo uutee nousuu tosta.


Tossa vaihees 16 millii + 2 millin rengas + 1.6 millin tollanen rengas.Suht nykynen tilanne:
tästä

tähän


Ja sitte toisee korvaa.

Huhhuh. On varmaa aika sekavaa luettavaa. Eli siis mun nykyset on noi 20 millinen musta porkkana ja tää 18 millinen tähtiblugi. Ja valitettavast en löytän sit yhtä kuvaa minkä oisin halun tänne mut sen voi käydä kattoos täältä 8). Kannattaa sit vaa kysyy jos ette ymmärrä täst mitää. :--D Niin ja siis oon venyttäny noin kolme vuotta. Ja alotin sen ku isosiskoni venytti ja enkä kyselly pahemmin äitilt lupii et saanko vai en. Ja ps. pikkusisko 9vee:

5 kommenttia:

 1. vau oot venyttäny jo noin kauan :o ku mie alotin tossa synttäreiden paikkeil eli kymmenisen kuukautta sitte =D ja mulla on toi sama blingbling tunneli ja vissii samankokoinkii, 16mm? en tiiä ootko nähny sitä mulla korvassa mut mul on varmaa jotenkii yli-iso korva koska sulla se menee ton korvalehden yli mut mullei läheskää xd

  VastaaPoista
 2. mun blingbling onnn 14 mm (8 paksukorva :--D

  VastaaPoista
 3. UUUUUUUS TOI OTSIKKO JUTTU venyttäjä

  VastaaPoista
 4. kuules vatipää, sitä sanotaan banneriksi

  VastaaPoista
 5. hui, muo on jotenki aina kiehtonu toi korvan venytys juttu, mut en kuitenkaa sitte tuntenu sit omaks puuhaks ja jätin väliin :)

  http://mawismi.blogspot.com/

  VastaaPoista