tiistai 28. joulukuuta 2010

tervemenoo joulu ja tervetuloo uus vuos

Joo onneks joulu on niinku ohi jo oikeestaa. Palautuu jo toi normaali ruokarytmiki takasin. Joo no joululahjaks sain nokia c7 - puhelimen, vaatteit, kengät, naama-aineit, kynslakkaa, neljä dvd:tä, rahaa, kaks NY tauluu ja tietyst suklaata. Uuden vuoden vietän Atte N:än kans meijän isillä. Toivottavast tulee olee kivaa 8) ! "Anna mennä vaan, mutta rauhallisesti sitten !"

20mm

18mm
Mun ehkä pitäs alkaa pikkuhiljaa päättämää kuinka isoks meinaan venyttää nää korvat. Ku joku kysyy et kui pitkälle meinaan venyttää ni oon sanon et lopetan sitku tuntuu ja näyttää hyvält. Mut milloin se on hyvä ? Ja toi 20 millinen jopa näyttää pienemmältä ku toi 18 millinen joka johtuu tosta kuvakulmasta. Poikaystävääni lainaten 20 millinen on porkkana.

Oon yrittäny saada mun poikaystävän (:--D) ottamaa korviksen ja se on jotenki jo lämmenny sille mut sitku vähäki sanoin sille venyttämisest ni ei missää nimes. Ja vaikka yritin takoo sille sinne sen jääräpäisee kalloo et venyttäis edes senttii ni se palautuis suht normaaliks. Eikä välttämättä edes tarvis senttii, ihan miten ite haluaa. Mutta ei, niin ei.

En oo nyt käyny tallil kahtee kuukautee ja nyt olis kyl tarve päästä. Tää talvi on vaa niin typerä ku on niin kylmä ja pimeetä et ei oikee voi tehä ulkoon mitää. Mut sitte tallis on kaikkee jännittävää puuhaa. Kesäl ois tarkotus vähä niinku asuu tallil ku on tuo rufi ni pääsee helpommin. Tai no, se nyt riippuu siitä et miten kerkeen ku on kaikki maailman jokkiskisat ja minut kuulemma raahataa vissii jokaisii. Jee ! Oon ehkä joskus aikasimmis blogiteksteis kerton siit "mun" hevosest Viivistä. Jos en ni kerronpa nyt sitte. Se on siis sellanen 18 - vuotias Amerikan puoliveristamma jota ei voi kylläkään uskoo 18 vuotiaaks. Ratsastin sil pitkäst aikaa silloin lokakuussa ja hyvä et se pysy lapases. 8) Hypättii muuten esteit mut se on Viiville vähä vaikeeta ni se nyt oli vähä sellast amatöörimäist. Viivil on kaverein 22 - vuotias Gotlanninruss-ruuna Koukku joka on ihana papukka ja sitte 4 - vuotias Shetlanninponiori Jekku joka on ihan mielettömän jääräpäisen ihana ponivaava :--)
Viivi

Koukku

Jekku

Ku oon näin reipas nyt tän blogin suhteen ni listaanpa viel viis täs lähiaikoin kuunnelluint biisii.

1. Bullet For My Valentine - The last fight (Acoustic version)

2. Bullet For My Valentine - Tears don't fall (Acoustic version)

3. Megara vs. Dj Lee - I want you

4. Pitbull ft. T-Pain - Hey baby (Drop it to the floor)

5. Pendulum - The Island - Part 2

Ja ku en kuitenkaa taas vähää aikaa kirjottele ni hyvii ja turvallisii uusii vuosii for everybody ! 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti