tiistai 7. joulukuuta 2010

i will fight

Taas tuli sellanen olo et on pakko kirjottaa tänne jotai. No siis ku kaikki on kirjottan tänne et mihkä aikoo ysin jälkee jnejne ni kai miäki sit vähä kirjottelen tänne erikoisuuksii q: Niin siis, aion hakee kouvolaa autopuolelle. Ja jos Keltsun metalli ois viel sen ajan ku me oltais koulus ni oisin varmast menny sinne poikien kans ! Jos nyt siis edes pääsen mihinkää. Näyttää pikkasen heikolt mut nyt oon kyl vähä panostan kouluu mut tuskin sil nyt on enää mitää merkityst. Mukavaa ku tajuu asiat vähä liia myöhää. Katellaa sitte et miltä näyttää.

Miä en oikee tykkää joulust. Tai siis joo, on se sillee kiva mut sit taas vihaan lahjojen ostamist 8( Esimerkiks siks ettei mul oo oikeesti rahaa ja en osaa ostaa mitää kivaa. Paitsi et tätä kirjottaessani sain iha mielettömän hyvän joululahjaidean ! Tanttataa mieletöntä. Joo ja mun pitäs keksii muutenki mun siskoille ja äitille ja iskälle ja niii. Huah. Ja miä vihaan ehkä joulupipareit ja glögii. En ymmärrä.

Mun pitäs nyt miettii et mitä miä oikeesti tarvin. Tyylii just joululahjaks. Arvatkaapa onko pikkasen vaikiaaa ku en oikee osaa päättää :--) Joo no siis haluisin uuden kypärän mut seki maksaa sellaset neljäsataa euroo että se siitä sitte. Haluisin uuden koneen mut seki maksaa sellaset viissataa et se siitäki sitte. Tarvisin uusii korui koska nyt oon joutun taas ottamaa ton 16 millisen pois tuolt korvast koska se on iha kuiva. Sielt lähtee sellasii kivoi nahkasuikaleit. Joo se siitä. No onneks saanki uuden puhelimen, toi mun nykynen on pikkasen kärsiny vaikken sille mitää varsinaisest oo tehnykkää. Ja uus sänky vois olla ja tahtoisin hirveesti kaikkee sisustusjuttuja, esim New Yorkii liittyvii. Ja jotain !


Mitäs te sanoisitte siihe jos kasvattaisin pitkät hiukset takasi ? Haluun nimittäi alkaa suoristelemaa hiuksii ja äää ei mul pahemmin oo mitää mitä suoristella 8( Mut sitte täs välis pitäs aina keksii näille joku kiva hiustyyli ku ei ne sillee länäs oo oikee kivat.. :--D Ja oon nyt täs kesäst saakka yrittäny kasvattaa tot takapiiskaa mut eihä täst mitää tuu. tollanen ohut pikkunen se on edellee .___.

6 kommenttia:

  1. kasvata vaa se kunnon takapiiska takasi ! lyhyet ! (y) <3

    VastaaPoista
  2. no miä _yritän_ kasvattaa sit mut minust tuntuu et aina ku suoristan sit ni ne hiukset katkee sillee ikäväst ! >8( ni eihä täst tuu mitää

    VastaaPoista
  3. mäkii oon päättäny alkaa kasvattaa näit :---) ja takapiiska kasvaa kasvamistaa <3 ja mul on sama ongelma ton korvan kaa ku mul on nyt 14mm ni se on kans vähän kuivahko :/

    VastaaPoista