torstai 25. marraskuuta 2010

it's gonna take a lot to take me away from youuuuu

Tää viikko on ollu yhtä helvettiä. Mul on ollu tunteet niin pinnas et huhhuh. Mut on niit hyviiki päivii ollu, nimittäi mikäs sen parempaa ku viettää aikaa maailman ihanimman ihmisen kans :--) Täytyy myöntää et en oo ollu paljoo kavereitten kans mut se myös ehkä voi johtuu siit ettei kukaa kysy minuu mihinkää ? No ihan sama. Oon nimittäi nyt miettiny et mitä miä teen viikonloppuna ku juuBo menee laivalle ja oon yksin kotoon koko viikonlopun ? Mietin näin kusipäänä et vois korvaa kaiken sen mitä en oo ollu kavereitten kans ni nyt tol viikonlopulla.

Kirjotin siihe edellisee blogitekstii rufist hirveesti kaikkee mut sattuneesta syystä jouduin poistamaa sen koska näyttää siltä että suomessa ei olekaan sanavapautta ? Joo no kuitenkin yritän vähä muistella et mitä kirjottelin. Eli siis se on hajonnu nyt kuitenki aika lahjakkaast. Kaikki siis alko siitä ku oli ne kauheet sadekelit ja mentii ärrän kans anjalan koululle kattoo sit meininkii ni se alko pikkasen pätkimää ja sitä se kuulemma on tehny sadekeleil, mut mul se sit viel sammu ku laitoin kytkimen pohjaa ja yleensähä se ei sammunu. No siin sit yritettii käynnistellä ja selvitellä et mikä siin vois olla ja päädyttii siihe et tulppa paskaan. No me sit työnnettii se meijä iskälle vesisatees ja seuraavaan päivään vaihettii tulppa mut ei auttan. Kipinä tulee ja se saa bensaa ? Ja nyt sitten, ollaa päädytty siihe et siel ois joku sähkövika mut nii. Ja silloin yks ilta siin oli menny vilkun piuha poikki ja sitte mittarivaijeri napsahti poikki ja viel mittarivalon poltin hajos ? Siistii. Ja me vietettii rufin kans seittemän tuntii laatuaikaa tallis rapsutelles sen katteit koska meil kävi pien accidentti yks päivä :--D Joo nii maalattii takalippa uudellee ja sit se oli niin eri värinen mitä ne takakatteet ni päätettii sit alkaa niitki rapsuttelee ja koska iskäl oli niin kiire nii niist tuli jotkuu niin järkyt mut takalippa onnistu niin hienosti että. Ja siis päätin myös tilaa joltain tyypilt uudet takakatteet kokonaa koska noi on vähä rikki mut kyl miä noil tän talven ajelen viel ja sit keväämmäl jos maalais iha uudellee ja muutaki jännittävää. Ja nythän mun pitäs tilaa uudet ketjut ja rattaat toho.

Vähän myös jännittää ajella rufin kans talvel koska tiiän et onnistun pannuttamaa just sillee et hajotan kaikki; rufin sekä itteni. Mut joo pannutteleminen kuuluu mopoiluu ja onhan mul kuski joka minuu kuskais sit joka paikkaa jos hajotan itteni (; Mut mun on vaa pakko leikkii rufin kans jossai toril et tiiän miten se käyttäytyy. Äiti tykkää.

Etten nyt vaa selittäis koko ajan tost rufist niin niin tein eilen suklaamoussee ja siit tuli iha mielettömän hyvää. Ja nyt ku oon päänsäryn uhri taas kerran ni ajattelin et tos ois tollanen kotsan kotitehtävämoniste ja 100 litranen akvaario joitten kans vois vähä puuhailla ja samoin tos ois tollane 170cm levee sänky joka on täynnä ihan kaikkee esimerkiks mittarivaijerii löytyy, mopon katteit, lenkkiavaimii ja kaikkee muuta mukavaa ja sit vois vähä siivoilla.

Ja aivan. Minust tuntuu hirveen pahalta, ku ihmiset on ollu toistensa kavereit ja nytte iha yhtäkkii sit aletaa haukkumaa mulle iha helvetisti vaikkei se mitää oo tehny ? En todellakaa aio mainita nimil täs mut minust se on aika kauheeta. Itsehän saatan sanoo pariki asiaa jostai ihmisest mut en miä turhaa niit sano ? Kukaa ei oo niin täydellinen ettei siit löytyis mitää negatiivist sanottavaa. Tosin, minust ei taidakkaa olla muuta sanottavaa ku negatiivist mut enpä miä siit välitä et deal with it. Tietysti tohonki oli varmaan yks syy mutta olkoon. :--) Enkä miä kyl ymmärrä et minkä takii joillain ihmisil on ongelmii jonku ihmisen kans. Sanois sit vaa suoraa et mikä on homman nimi. Ja miä toivon etten tästäki koht istu jossai oravan ringis koska suomes on sanavapaus ja ku en nimil puhu ni edelleen deal with it. 8) Ja kaikille nyt varmaa täst tekstist tulee sellanen mielikuva minust et oon täydellinen mut niinku sanoin vai sanoinko ihan sama, ni en todellakaa oo. Ja kyl miä taas oottelen innol tähä tekstii tulevii kommenttei jos niit tulee. :--D Mua vaa ihmetyttää jotku asiat ja halusin kertoo niist näin blogin kautta. Kerroinpaha vaa omia mielipiteitä vähäsen.

Ja näin loppukevennykseks ajattelin linkittää iha mielettömän ihanan biisin ja kertoo et haluun helikopterin.

 Hyviä kuunteluhetkiä:

6 kommenttia:

 1. kertoo et haluun helikopterin.

  onnee juuBolle :--D

  VastaaPoista
 2. okei täs sulle varmaan odottamas kommentti :D pakko sanoo et vaik onkii sananvapaus ni ei ois kiva jos sua haukuttais jossaa blogis. hyväkun oot nyt tajunnu sen, mut ei se varmaan sun tai kenenkää muunkaa oloo helpota jos tollee käy vaa lisäämää kaikkee jännitettä jossaa blogissa. ja sanoisin toki suoraan mutta olen tetissä enkä nää sua koulus. mut ilmeisest itekkii huomasit et se on asiaton eikä mee sananvapauden alle mikäli ymmärsin nyt mistä on kyse jos en niin sori naurakaa hahahahahhahahah ei muuta kuitti moi

  VastaaPoista
 3. Niinkun Janika sanokin, sanavapauteen ei todellakaan sisälly oikeutta tehdä kunnianloukkausta.

  VastaaPoista
 4. Ihan vinkkinä vaan: Suomen rikoslaki 24 luku, 9§ toinen momentti ja 10§ ensimmäinen momentti.

  VastaaPoista