maanantai 13. syyskuuta 2010

virheist oppii

Sain mun mopon perjantaina ! Ja sitähän voi käydä ihailemas täält. En voi vieläkää kuvitella, et se on mun. Minuuun iha ikioma. Se kulkeeki just sopivast mulle, enkä todellakaa kerro kuinka kovaa se menee. :--D Liikaa teille you know. No mutta, toissa päivään oltiin ihan normaalisti ajelemas kylil ja mopohan oli ollu mul kaks päivää. Ja niin, oli ehkä näyttävin lähtö ikinä meidän piilopaikasta. Kytkinpommi ja keula ylös kakspäällä ja ympäri. Onneks mopolle ei käyny mitää muuta ku et tuli pari naarmuu katteisii ja käsijarru poikki. Meillehän ei käyny muuta ku et mun polvi on niin kipee etten saa kunnol taitettuu sit mihinkää suuntaa ja ramonal on vaa ruvel molemmat polvet. Mut on täs jotai hyvääki: ei kuka vaa tyttö oo keulin mopoo ympäri, saatikka sit skootterii. :--) Niin ja siis, mitä nyt tiedän ni täs meijän kylil on yks tyttö mun lisäks jolla on vaihteellinen mopo, mut enpä oo nähny sit ku vaa kaks kertaa ajelees ja seki vaa ku on ollu koululiikuntaa kentäl.
Vielä tohon mopon ympäri ajamisesta, olin tai olen, en tiiä, niin aika puhuttu. Eipä se minuu haittaa. :--) Ihmettelinkin vaa, et ku olin sen kaatumisen jälkee ajelemas kylil ja mult kysyttii, et uskallanks miä viel ajaa sil. Olin sillee et 'wtf miks en uskaltais.' Eihä tollasest voi saada sellasii traumoi ettei voi ees mopol ajaa. Huhhuh. Kaikille käy niin joskus ehkä.
Aiiii että. En puhukkaa nyt muusta ku tost mopost. Mun yli puolen vuoden odotus on vihdoin palkittu. Saan nöyryyttää yhtä skootterikuskii niiiiiiiiin paljo että sit alkaa itkettää. Kaikki nauraa sille, ei voi mitää.

Päätinpä myös sitten pyörtyä meidän vessaan. Olin juuri taittanu tän mun polven sillee et siihen sattu niiiiin perkeleest et minuu alko oksettaa. Sitte menin vessaa ja sit ei enää oksettanukkaa. No sitte olin lähös pois sielt ni sitte jalat lähti alta ja kauheel ryminäl vedin tuolt vessan korist kaikki lattialle. Kaiken muistan ja palasin tajuihini siin vaihees ku huomasin et se seinä tuli mun etee. Siinähä sitte olin mitä ihmeellisemmäs asennos. Eikä tää yks pässi herän vaikka kauhee ryminä kävi. Kiva kiva. Ja terkkarihan sano et jos toisen kerran pyörryn ni pitää soittaa ambulanssi. Mitään ambulanssii ei sit kuitenkaa soitettu. Jännää tää elämä.

Kerkeshän mulla tossa leukakin revähtää. Hypittiin ton edellä mainitun pässin kans hyppynaruu ja se löi mua kyynärpääl leukaa. Kylmäpussi ja kahen päivän särkylääkekuuri. Jes jes. Kyllä nyt tapahtuu.

Oon nyt alkan kuuntelemaan 2 Times Terroria. Aiii siksi vaan että siin on TK:sta kaikki muut paitsi se naikkonen siinä. Oon jumis tähä:

2 Times Terror - Ikävässä paikassa :a

2 kommenttia:

  1. Tosta mopolla ympäri keulimisesta.
    Viime toukokuussa pääsin ekan kerran kokeilemaan vaihteellista mopoa ja eipä siinä sitte muuta ku keula pystyssä lähettii ja suoraa ojaa päädyttii että ei menny ympäri mutta lähellä oli 8-D
    Eikä mullekkaa mitää traumoja ainakaa paljoo jääny, joskus uus yritys (Y)

    VastaaPoista
  2. nonni :--D no joo siis kaikille oikeesti käy joskus joskus nii, enemmin tai myöhemmin xd onhan tää keuliminen alotettava jo ajois ! :--D

    VastaaPoista