tiistai 21. syyskuuta 2010

Sick of crying, tired of trying, yeah I’m smiling but inside I’m dying.

On tosi mukavaa olla kipeen. Sunnuntai maanantai väliseen yönä oli niin kauhee olo et huhhuh. Ja olin viel niin fiksu tänää et kävin ratsastaas rufil pienen lenkin satees ja sehän autto paljonki. Huominen päivä menee ainaki viel kotoon mut torstaiks vois mennä kouluu ku on koulukuvaus enkä oo kyl mitenkää hehkeimmilläni näin sairastelun jälkee. Päivät on muuten iha saakelin tylsii näin kotoon vietelles. Tuntuu ettei aika kulu mitenkää.

Oon huomannu et ihmisille tulee joskus ihmeellisii villityksii. Yhes vaihees kaikil piti olla nahkatakki, valkoset kengät tai lacostet, kaikki käytti tissivyötä sellasten paitojen kans joissa ne näyttää ehkä idioottimaisimmilt, legginssit ja normi paita, eli siis ei housuja ollenkaan, ruutupaita, blondaus ja siit heti takas tummemmiks, tasaotsis ja sit valitetaa ku se on ihan kauhee, pipo just ja just sillee pääs ettei se tipu ja nyt viel pidennykset ! Ai saakeli. Joo kyllä. Ja koht se loppuu. Huomasin myös et tupakast on tullu aika suosittu juttu. Tai viel se on aika suosittu ku sen haittavaikutuksia ei tiietä (; Sitte se onki kivaa. Ja jopa sellaset ihmiset polttaa keitten en ois _ikinä_ uskonu polttavan. Itehän en syty oikein noihin mihinkään paitsi että ruutupaitaa oon itelleni katellu, mut ei se oikee iske. Niin ja tasaotsis mulla on ollu mut se oli kiva !

Miten ihmiset voi olla niiiiiiiiiiiiin sinisilmäsiä toisten suhteen ? Varsinki niitten joita ei kunnol viel tunne. No, totuus tulee ilmi siit ihmisest sitte jonku ajan päästä ja voin kertoo ettei se oo mikää kiva totuus. Mut faktoja faktoja. :--) Eipä mulla muuta. Tajusin muuten ettei toi mun otsikko liity tähä mitenkää.

9 kommenttia:

 1. nii ja käytetää tissivyötä vaikkei oo tissei :--D perus vitosluokkalainen.

  VastaaPoista
 2. älä :D:D: idioottimaisint on käyttää tissivyöt ilman tissejä ;o öö jooo xdxd

  pidennykset ja napakoru on uudet villitykset ollu täs puolevuodenajan<333333333 ah

  VastaaPoista
 3. no vaikkka mult löytyyki tissii ni en kyl käytä tissivyötä sattuneesta syystä...... :--D mut kyllä<33333333

  VastaaPoista
 4. joo oon kyl samaa mieltä ja toho villitysjuttuu vois lisää viel esimerkiks just nää blogit joita yhes vaihees tehtii koko ajan ja nyt enää tyylii pari ihmist, samoi demikalenterit joita kaikil on nykyää (ja mul oli oikeeasti_ekanaXDD) mut :D:D ruutupaitoi en oo kyl meijä kouluskaa nähny vissii ku kolmella ihmisel ?????? no ihasaamamamama mut kyl muaki ärsyttää se et tosi monet ihmiset ei voi keksii mitää omaa........ vaikkei nää asiat ooka patentoitu mun tai kenekä nimii ni omat ideat on kans iha sallittui eli oon aikalail samaa mielt sunkaa

  VastaaPoista
 5. Okei 1. Se ei oo tissivyö vaan patellavyö joten 2. sitä ei käytetä tissien korostamiseen vaan vyötärön 3. eli sen käyttämiseen ei tarvita isoja tissejä vaan kaunis vyötärö.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Samaa mieltä Meijun kanssa. Muutenkin esimerkiksi toi otsatukan leikkaus voi ehkä olla suht uus muutos josta ei ensin tykkää. Ja etuhiusvaihtoehtojakaan ei nyt hirveesti tarjolla oo, karkeasti otsatukka tai sivulle eli pidempi. Ruutupaidoissa en näe mitään ongelmaa :D Ehkä monet ottaa inspiraatioita muotilehdistä ja muotiblogeista? ;) (jonka seurauksena ihmiset siis käyttävät samanlaisia vaatteita.) Mut joo, onhan tos ihan asiaaki, esim toi jatkuva blondaus, jossa hiukset kärsii.

  VastaaPoista